Реклама / Ads
0| 5247 |27.06.2014 НОВИНИ

ЧЕЗ България спечели две награди за ПР

.
Компанията получи специално отличие на КРИБ за образователна програма в начални училища.
 

ЧЕЗ България спечели две награди за ПР в най-стария и авторитетен конкурс в сферата на Връзки с обществеността – „ПР приз“. Официалната церемония по награждаването се състоя на 26 юни. В състезанието се включиха 48 проекта. ЧЕЗ зае първо място в категорията „Кризисен ПР“ и взе специалната награда на КРИБ за образователна програма „За децата и енергията“ в началните училища, реализирана от компанията през 2014 г.

 

Отличието за „Кризисен ПР“ ЧЕЗ спечели за разработената и изпълнена през периода февруари-ноември 2013 г. стратегия за кризисна комуникация. Нейната цел беше с грижа за клиента да се отговори на обвиненията и атаките срещу международната енергийна компания, да се подобри информираността сред обществото и да се възстанови неговото доверие и доверието на институциите чрез една по-ясна и разбираема комуникация. Беше засилен диалогът с клиентите, извършиха се подобрения в обслужването им и беше създаден фокус върху прозрачността.

 

Специалната награда на КРИБ ЧЕЗ взе за образователната  програма „За децата и енергията“ , проведена през 2014 г. сред ученици от първи до трети клас в градовете София, Плевен, Монтана, Враца, Етрополе, Благоевград, Сандански, Перник,  Ловеч, Кюстендил и Видин. Първият етап от инициативата се проведе в периода февруари-април и беше на тема „Енергийна ефективност и разумно използване на електроенергията“. Вторият етап на образователните беседи бяха проведени през май на тема „Безопасно използване на електроенергията“.

 

През 2013 г. ЧЕЗ отново бе с две награди в конкурса „ПР приз“. Отличен с второ място беше проектът „Цветни улици“, в рамките на който бяха изрисувани 100 електрически касети в централната градска част на столицата. Компанията спечели и Специалната награда за ПР проект, насочен към подобряване на градската среда.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5052 |26.06.2014 WWF: Температурите в България скачат с 6 градуса, ще има урагани и порои . 52| 5777 |24.06.2014 Атанас Мерджанов е новият шеф на ПГ на "Коалиция за България" . 5| 5327 |23.06.2014 БХБ и „България си ти!“ в подкрепа на пострадалите в Добрич . 1| 5161 |19.06.2014 Валежите в Северна България продължават

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads