Реклама / Ads
10| 5266 |10.03.2011 НОВИНИ

Дал атакува Сокола с писмо във Фейсбук

.
Касим Дал
Бившата дясна ръка на Ахмед Доган Касим Дал потърси нетрадиционен начин, за да атакува лидера на ДПС.
 

Изключен съвсем скоро от редиците на движението, Дал се обърна с писмо към своите поддръжници, което публикува в групата във Facebook "Аз подкрепям Касим Дал".

В него бившият втори в ДПС благодари на поддръжниците си за идеите им, за дискусията в социалната мрежа.

"Те са изключително важни за следващите ни общи действия, чрез които ще победим Страха в нашето ДПС където сега няма дебат, не се приема другото, различното мнение", заявява Касим Дал.

По думите му идеите за защитата на правата и свободите на всички български граждани от всички етноси са се изродили и опошлили "до меркантилните амбиции на самозабравилия се Председател и неговата подлизурска камарила".

"Всички те, в по-голямата си част доносници и агенти на мракобесната част от тоталитарния режим в България - Държавна сигурност, формираха едно неприемливо за демократичните европейски традиции статукво, което ние, мили приятели, сме длъжни да разрушим час по-скоро", призовава Касим Дал.

"Пътят по който сме тръгнали изисква огромно търпение и усилена работа, без страх, без да се отчайваме от временните неуспехи. Важното е неотклонно да следваме целта и да отстояваме идеите и принципите си", казва още изключеният от ДПС Дал.

Той призовава да започне движение от долу на горе, „както в началото на 90-те години създадохме ДПС".

Битката на Касим Дал за възобновяване на ДПС според него трябва да започне с активно участие в общоселските Общи събрания и тези на Местните, Общинските и Областните съвети на които да се издигат кандидати за общински кметове, общински съветници и кметове на населени места.

"След всичко това, което изповядвам пред вас, дали все още някой ще твърди , че правя всичко това в полза на ГЕРБ или някоя друга партия? Нямам нищо общо с никого от тях и не участвам в ничии сценарий!", пише още Касим Дал.

"Нека всеки от ръководството на партията около този, който „разпределяше порциите за финансиране в държавата" направи поне 1/100 от това, което аз съм направил през годините за нашите гласоподаватели на централно и местно ниво и те никога не биха си и помислили за промяна на статуквото, но...за съжаление е друго и е време за действие", завършва писмото си Дал.

В ДПС са бесни на депутата Корман Исмаилов. Припомняме, той единствен подкрепи изключеният Касим Дал по време на заседанието на Централния съвет на ДПС. Затова и съпартийците на Сокола били ядосани от поведението на младия депутат. В партийната централа вече се чудят как да го изключат от партията. Щом толкова подкрепя Дал, е редно да последва съдбата му, мъдрели в ДПС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 93| 7458 |28.02.2011 Р. Петков притисна Уорлик с отворено писмо . 38| 8213 |27.02.2011 С. Гамизов: Социопати и сатанисти атакуват Цветанов . 10| 5366 |23.02.2011 Лекари атакуват НЗОК заради направленията . 17| 5198 |18.02.2011 ДПС зад Сокола, взеха главата на Дал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads