Реклама / Ads
28| 5094 |12.07.2024 НОВИНИ

Станислав Анастасов: Асен Василев и други министри са подписали писмо до Американското посолство, че Пеевски няма злоупотреби

.
Станислав Атанасов
По думите на Станислав Анастасов от ДПС по bTV лично Асен Василев, когато е бил финансов министър, се е подписал, че няма данни за злоупотреби от страна на Делян Пеевски. Такива писма е имало и от други министри. Те са били изпратени дори до Американското посолство, разкри още той.
 

Последните събития не са особено приятни. Доган никога не бе допускал да се развява етническата карта. Тези разигравания започнаха, когато Рамадан Аталай, Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров решиха, че някой ги измества. Това заяви още Станислав Анастасов в "Лице в лице".

 

Общинската структура в Хасково си стои зад единността на партията. Те твърдят, че има невероятна преса над членове и симпатизанти на ДПС. Рамадан Аталай днес съм го хванал как звъни да ги заплашва хора как ще бъдат уволнени от работа, ако не си променят позицията. Ретро мутренски заплахи. Не мисля, че може да го направи. Не трябва да се притискат хората по този начин, обясни той.

 

"Не мога да разбера как Ахмед Доган допуска това. Това е срещу философията на българския етнически модел, който се проповядваше. Имаме колеги, които не са на себе си. Не искат да говорят, искат да ги оставят на мира", чуди се той.

 

„В писмото на Доган разпознавам езика на Рамадан Аталай. Това трябва да спре. Това не е ДПС на Ахмед Доган с неговия завет. Всички хора, които са посочени, имат отлични резултати, включително Делян Пеевски. Защо някой се опитва да разбива етническия модел, не мога да разбера. Тези членове явно искат да има собствено ДПС. Именно заради подобни практики собствените им членове искаха да ги изключат. Затова е подаден и сигнал“, допуска Станислав Анастасов от ДПС.

 

Той каза, че няма как да се съгласи с тези абсурдни работи. Ние с новото начало тръгнахме заедно да правим неща за общините. Оставам да работя за хората, които ни повярваха. Няма да подавам молба за напускане на ДПС и няма да предавам хората. Младите турци, мюсюлмани, етноси искат нещо по-добро и ни повярваха.

 

По думите на политикът Илхан Кючюк е предпочел да бъде изключено ДПС от АЛДЕ, вместо да работи с Делян Пеевски.Той недоумява защо някой решава да промени нещата в момент, когато ДПС е на историческия си връх.

 

Ето какво написа в отговор на Йордан Цонев и Станислав Анастасов бившият финансов министър Асен Василев преди няколко часа:

 

Министерство на финансите отговаря за финансовата, а не за антикорупционната политика на България. Писмо, за каквото се заговори в публичното пространство, с мой подпис не е излизало от МФ.

 

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2417 |12.07.2024 УЕФА сменя правилото за голмайстор на Европейското - може да бъде повече от един . 0| 3013 |12.07.2024 Кои са най-желаните специалности след 7. клас? . 1| 2407 |12.07.2024 "Заблуждава потребителите и не е достатъчно прозрачна". ЕК реже Илън Мъск, X нарушава дигиталното право . 0| 2284 |12.07.2024 Най-любопитните статистики от Евро 2024

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads