Реклама / Ads
0| 23938 |19.06.2022 НОВИНИ

Дъщерята на Желю Желев отвърна на Костадинов за „фашистка измет“: Крадецът вика - дръжте крадеца!

.
Станка Желева, Иглика Трифонова Източник: стопкадър, Нова телевизия
Дъщерята на Желю Желев Станка Желева и режисьорът Иглика Трифонова се оказаха част от протестиращите, които преди дни излязоха пред Народното събрание в подкрепа на правителството.
 

„Крадецът вика - дръжте крадеца! Със сигурност не съм платен протестиращ. Явно Костадин Костадинов прави всичко за пари. Изобщо партиите, които си плащат за подкрепа, не могат да си представят, че има хора, които безплатно могат да отдадат подкрепа към друга партия“, заяви пред Нова телевизия художничката Станка Желева, дъщеря на президента Желю Желев (1990-1997). С тези думи тя отвърна на лидера на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, който от парламентарната трибуна в края на миналата седмица си позволи да нарече „платени“ протестиращите в подкрепа на отстранения председател на Народното събрание Никола Минчев. Тогава Костадинов призова за премахване на тази „фашистка измет“.

 

Тя определи случващото се в момента в страната ни като „скандално“: „Изключително гневна съм. Смятам, че това, което се случва в момента, е скандално. Заложници сме на едни хора, които работят задкулисно и изпълняват интересите на КГБ, с които отдавна са свързани. Смятам, че има хора от ДС, които продължават да изпълняват заповедите от Кремъл. Всичко случващо се днес е много показателно. 32 години златната акция на КГБ е ДПС. Тази, която разрушава цялата политическа система. Докато има ДПС, ще има националисти“.

 

„Хората и партиите, които ни обвиняват, че сме платени – Костадин Костадинов, ГЕРБ, са всъщност партиите, които си плащат, за да имат подкрепа. Те не могат да си представят хора да отидат ей така и да подкрепят едни идеи безплатно“, добави Желева.

 

Дъщерята на Желю Желев разкритикува и президента Румен Радев: Това е един военен, свикнал да изпълнява заповеди. Прави това, което са му наредили. Поставена фигура от цялото задкулисие, което се активира в даден момент. Той подкрепя абсолютно руските интереси, мафията и идеята България да излезе от Европа“.

 

„Реших, че е време да отида и да подкрепя хората, за които гласувам, защото ми се струва, че сме достигнали до един предел, в който е малко да гласуваме. Абсолютно недопустимо е да изпадаме в кръговрата, в който живеем 30 години – разочароваме се от политиците, след това ги наказваме“, обясни от своя страна Иглика Трифонова.

 

„Това, което видях на площада, беше една красива страна на живеенето ни, която вече съществува много малко. Започнаха едни разговори. Излезе Иво Мирчев и аз присъствах на 50-минутен разговор между него и хората на площада, в който те му задаваха въпрос“, добави тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3421 |08.04.2022 По примера на верния си другар Русия: Беларус си подготви списък с „недружелюбни страни“ . 5| 4494 |16.11.2021 Дъщерята на Младен Маринов на разпит в ГДБОП . 22| 25800 |06.11.2021 Само във Фрог: Как дългата ръка на мафиотската сага „Осемте джуджета“ стига и до дъщерята на Младен Маринов /документи/ . 5| 8113 |27.05.2021 Дъщерята на бившия шеф на ДАНС - без нужното образование, но с работа в БНБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads