Реклама / Ads
11| 3332 |01.03.2024 НОВИНИ

Николай Дренчев: Депутати от "Възраждане" са били на групова терапия с психолог. Костадинов щеше да е ютубър

.
Източник: скрийншот
Изключен съм от групата на „Възраждане” в СОС, а от самата партия в първия удобен момент. Официалният мотив е, че съм изключен, защото съм подкрепил председателя на СОС. Две седмици се оправдавахме, че не сме подкрепили ПП-ДБ, след това бяхме упреквани, че сме подкрепили ГЕРБ. И в двата случая сме изключени. Това заяви отлъченият от „Възраждане” Николай Дренчев в предаването „Лице в лице” по БТВ.
 

„Имаше среднощно заседание на депутатите, които не са от София, за да изключат софийските. Последната дума е имал Костадин Костадинов”, поясни той.

 

„Аз съм застанал зад кандидатурата на Красимир Гълъбов. Той е авиоинженер, изключително добър професионалист. Вярвам, че след време ще се докаже, че съм бил прав. През 2017 г. съм го довел във Възраждане Той идва от средите на партията ни”, обясни изключеният от ПГ на „Възраждане”.

 

„Костадинов каза, че след изключването е настъпило спокойствие в партията – нищо подобно. Днес са имали групово занятие с психиатър. Той е имал две задачи – да успокои хората и да види кой е следващият враг с партиен билет. ПГ е била привикана на среща с Виждам чудовищна атмосфера”, разкри Дренчев.







„Възраждане може да е образът на Костадин Костадинов, защото е най-известен. Костадин Костадинов щеше да е един ютубър във Варна, ако не бяха хората във Възраждане. Хиляди хора са работили за него – денонощно и безкористно. Аз съм от първия ден в партия В, тя не е само Костадин Костадинов”, подчерта изгоненият партиец.

 

„Председателят на партията може да ме отлъчи от ПГ, но не и от партията. Ако имаме един силно нарцистичен и егоистичен председ на ПГ, той може да разхвърля цялата група, но законодателят е дал някаква стабилност”, подчерта Дренчев.

 

„Обвинението, че сме русофилска партия не отговаря на истината по отношение на нашите програмни документи. Има заигравка с русофилския вот. Това е по-скоро повърхностен образ. Не сме финансирани от Русия. Русия и САЩ са велики сили и трябва да се отнасяме с уважение към тях, но преди всичко важна е България”, разкри той.

 

„Най-трудно се финансирахме преди да започнем да получаваме субсидия. Сега получаваме 3 милиона и Възраждане става голяма сила. Сега нещата са различни, защото вече може всичко да се плати – автобуси, хора, сандвичи, пиари и т.н.”, каза още Николай Дренчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6630 |01.03.2024 Министър Стойчева: Категорично мога да заявя, че Министерството на иновациите не е давало пари на "Лукойл" . 4| 2871 |01.03.2024 Край на забраната най-замърсяващите коли да влизат в центъра на София . 3| 2754 |01.03.2024 Олег Навални: Спи спокойно, братко, и не се притеснявай за нищо . 2| 15014 |01.03.2024 Испания арестува 53 души, свързани с българска мрежа за уреждане на залози

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads