Реклама / Ads
25| 5341 |28.03.2013 НОВИНИ

Делян Добрев: В програмата ни няма обещания, а реални предложения

.
В нашата програма няма обещания, а има реални предложения как да се случат нещата, обяви Делян Добрев. В нашата програма има реални мерки и предложения, които можем да изпълним. Единствено в нашата програма няма да видите обещания от рода, че ще откриваме 300 хиляди работни места, че ще направим минималната работна заплата 1000 лева и други кухи обещания, заяви бившият енергиен министър.
 

Най-вероятно ще бъда водач на листа в Хасково, но това ще стане ясно другата седмица, заяви той пред камерите на БТВ. Според него много от бившите депутати на ГЕРБ в 41-то Народно събрание, няма да бъдат кандидати за следващия парламент. Това ще се реши другата седмица.

 

Има теми, които няма как да бъдат подминати. Ние си признаваме грешките и основната е, че не можахме да повишим доходите на хората. Друга грешка е, че не успяхме да подкрепим малкия и средния бизнес. Министерството на икономиката, енергетиката и туризма ще бъде разделено на две-Министерство на икономиката и туризма и Министерство на енергетиката. По този начин съм убеден, че ще спомогнем развитието на бизнеса, каза Добрев.

 

 

 Проблемите в енергетиката са огромни, но спирането на АЕЦ Белене е много добър ход от наша страна. Беше ли се реализирал този проект, България щеше да фалира, категоричен е Добрев.

 

 Изборите ще покажат дали сме свършили и полезна работа. Единствено в нашата програма са поети реални мерки за бизнеса. Трябва да въведем механизъм за облекчаването на работата на малките и средните предприятия. Икономическият растеж е много важен. Ние сме единствената партия, която за 23 години направи реклама на България като инвестиционна дестинация, разкри Добрев.

 

България е една от малкото икономики в Европейския съюз, която имаше ръст. Наистина малък ръст, но все пак ръст. Работещата икономика е единствения път за растеж на доходите. Направихме много за България във всеки един аспект-икономически, вътрешната сигурност е подобрена. Вече няма отвличания по улиците и грабежи по магистралите. И тук има какво още да свършим и веднага ви давам пример, че преди 4 години ограбиха и моя апартамент в Хасково. Точно на ограничаването на битовата престъпност ще наблегнем, ако отново получим правото да управляваме, завърши Добрев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5068 |18.03.2013 Д. Добрев: Много малко са резервите за намаление на тока . 19| 5696 |09.03.2013 Д. Добрев: Не забелязах тревожната ситуация в ДКЕВР . 7| 5378 |05.03.2013 Делян Добрев се извини на миньорите . 5| 6116 |05.03.2013 Д. Добрев: Няма да поскъпва тока от 1 юли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads