Реклама / Ads
5| 3473 |02.12.2022 НОВИНИ

Деница Сачева, ГЕРБ-СДС: Да дойде понеделник и всички ще разберат много отговори

.
Деница Сачева посочи, че идеалното правителство се обединява около евроатлантически цели, социален просперитет, инвестиции в образованието и иновациите. Деница Сачева изтъкна, както своя лидер, самохвално: ”ГЕРБ знаят какво е демокрация.” Сачева обвини, че ДБ и ПП не знаят какво е демокрация, въпреки че ГЕРБ години наред, както и сега, налагат своята воля. Деница Сачева изтъкна: „Хартиена коалиция” няма, заради различните комбинации в НС.”
 

Депутатът Деница Сачева от ГЕРБ-СДС повтори дежурните опорки точки на партията си: "Ние правим усилия още от първия ден за съставяне на правителство – реализираме и компенсации за електроенергия за бизнеса."

 

Сачева посочи, че идеалното правителство се обединява около евроатлантически цели, социален просперитет, инвестиции в образованието и иновациите. Дори имат изготвена програма от 140 стр. И тъй като ГЕРБ не се задоволяват с малко, тя включва и финансовата стабилност и икономически растеж, както и всички сектори на обществения живот.

 

Според Сачева с ДБ са част от едно европейско семейство. Тя изтъкна, че нямат различия в енергетиката, в образованието и социалната политика. Тя открои, че ГЕРБ не са привърженици на безцелно раздаване на пари. Странно изказване на фона на факта, когато лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов раздаваше безотчетни пари от джипката. Сачева посочи, че имат сходство и с ДПС за евроатлантизма, както че имат сходни гласувания в зала.

 

Сачева коментира и среднощните промени на ИК. Тя каза, че причината за това е единствено желането по-бързо приемането на ИК, защото не знае колко време ще продължи парламента. Евентуално после партията ѝ ще се насочи към приемане на други закони.

 

Сачева изтъкна самохвално: "ГЕРБ знаят какво е демокрация." Сачева обвини, че ДБ и ПП не знаят какво е демокрация, въпреки че ГЕРБ години наред, както и сега, налагат своята воля.

 

Сачева посочи по bTV: „Хартиена коалиция” няма заради различните комбинации в НС.” Сачева открои, че е важно да се удължи бюджетът, ПВУ, да се приемат законопроектите за социално подпомагане, както и за семейните помощи за деца.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 2887 |28.10.2022 Деница Златева: Газът може да поевтинее с 45% през ноември . 2| 2856 |27.10.2022 Сачева, ГЕРБ: Правителство на малцинството е крайна опция, ще излъчим ярки личности . 1| 3212 |11.10.2022 Деница Златева: Газът поевтинява с 53 % за ноември . 6| 2671 |01.10.2022 Деница Златева: Получаваме азерски газ по интерконектора с Гърция от тази сутрин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads