Реклама / Ads
6| 8405 |02.06.2021 НОВИНИ

Диана Дамянова: Гражданска война е последното пристанище на гербовидната мафия

.
Диана Дамянова
Гражданска война е последното пристанище на гербовидната мафия. Едно време комунистите казваха ”Тази власт с кръв сме я вземали и само с кръв ще я дадем”. За наша радост, в редиците на бившите комунисти се намериха мъдри и справедливи хора и разумът наделя. Те не изпратиха танковете и не заляха площадите с кръв.
 

Не знам дали такава мъдрост и справедливост може да се очаква обаче от току що частично свалената от власт мафия. Те все още разполагат с прокурор, напълно готов да отбранява с маститото си тяло техните общи престъпления. И както виждаме, те са готови да противодействат всячески на служебния, но конституционо легитимен кабинет.

 

Към тази готовност се присъединява и цялата олигархия, която иначе ще трябва да отговаря за своите придобивки. Към шумния хор на каскетщината, естествен партньор са и високопоставените административни калинки, които ще се бранят до последно. Защото с техните действителни компетентности, те наистина ще трябва да почистват входове, когато бъдат справедливо изритани от властта.

 

От няколко дни се вижда, че новата мантра на престъпниците от герб е, че изборите няма да бъдат честни. Сиреч, вече се готвят за отхвърляне на изборния резултат.

През това време прокуратурата на мафията и олигархията се стреми да предизвика конфликт с изпълнителната власт. Допускам, че се готвят и да започнат арести на хора от изпълнителната власт.

 

А това означава да излезем отново на улицата. И тогава .... конфликтът може да се окаже главното оръжие на мафията.

 

бб и гешев знаят, че не направят ли последно усилие за бламирането на настоящата власт, то 46тия апрламент и създаденото от него правителство, неизбежно ще ги вкарат в затвора. И за да не се случи това, днес се действа с единствена цел да се предизвика конфликт.

 

И ако комуниститеи едно време все пак си отидоха без кръв, то може именно кръвта да е последната надежда за оцеляване на герберско-прокурорската мафия. Поне така ми изглежда!

 

Диана Дамянова




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3304 |30.05.2021 Диана Ковачева: Над 60 000 души са минали през институцията за 2020 г. . 27| 8755 |08.05.2021 Диана Дамянова: Ало, Гешев? Чуваме ли се? . 0| 3188 |07.05.2021 Диана Ефтимова: Оттеглянето на кандидатурата на Ципов е част от предизборната кампания на ГЕРБ . 3| 2987 |26.04.2021 Диана Ковачева: КЕВР да не одобрява поскъпване на топлата вода и парното

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads