Реклама / Ads
14| 5549 |23.11.2011 НОВИНИ

М. Димитров: Един ден, оттегля ли се, няма да се сърдя като Костов

.
М. Димитров
Бих подкрепил евентуалния мой наследник; ще съм единственият лидер на СДС, който няма да направи партия; ще обсъждаме отношението си към ДСБ в широк формат; имахме сериозен резултат на местните избори.
 

18 души по различни причини не пожелаха да гласуват вчера, опроверга лидерът на СДС М. Димитров твърденията, че е имало повече хора против него отколкото за на вчерашния вот на доверие, поискан от самия него. Получих подкрепа за политиката, която искам да водя в СДС, а това е абсолютна опозиция на управляващите от ГЕРБ. Няма драма, аз мога да подам оставка и ще продължа да работя за СДС, без да правя нова партия. Имаме нужда от устойчива и твърда политика; трябва да защитаваме дясното и антикомунистите, продължи Димитров и каза, че за последен път обсъжда вътрешно партийни въпроси, оттук нататък спирал и започвал да мислиза хората.

Приканвам всички, които критикуват, да предложат политика, каза Димитров по повод думите на опонентите си. Според него сините имали доста общински съветници и на практика се представили добре на местните избори. Там, където има широки десни коалиции, или печелим, или имаме сериозен резултат.

Автентичната десница не предлага лесни решения, а неща, които искат усилия. ГЕРБ са същият популистки проект като НДСВ, коментира той. От началото на мандата на Б. Борисов няма построен нито един нов км по АМ "Тракия", а лот 4 е оскъпен, съобщи той.

Аз бих подкрепил евентуалния мой наследник, няма да съм обиден един ден като Иван Костов, Бакърджиев, Софиянски. Трябва да водим политика, в която СДС се укрепва. Конкуренцията на нормалните послания е слаба.

Против съм да се правят мерки на парче и в пенсионната реформа и в БДЖ. Аз съм за доброволното увеличаване на пенсионната възраст, но трябва стратегия, обобщи Димитров.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 4809 |09.11.2011 М. Димитров: Да бяхме издигнали Н. Нейнски за президент! . 108| 8285 |24.10.2011 Мартин Димитров: След този резултат подавам оставка . 29| 5400 |07.09.2011 М. Димитров: Почва диктатура! . 48| 11353 |06.09.2011 Б. Димитров: Народът ни мрънка, но при изпитания – пак ще се вдигне

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads