Реклама / Ads
20| 14234 |19.03.2018 АКТУАЛНО

Методи Андреев за Фрог: Управляващите се опитват да настигнат батко Путин

.
Методи Андреев Източник: БГНЕС
Споделям мнението, че президентските избори в Русия са избори без избор.
 

Путин трябва да започне политика на демократизация, да направи отказ от имперските си претенции към своите бивши републики и към държавите от бившия Източен блок, да даде възможност за развитие на бизнеса, а не да дрънка оръжие. Това заяви пред Фрог нюз Методи Андреев, народен представител от 43-то НС.

 

В Русия трябва да има развитие на бизнес, който да не е олигархичен, а пазарен. Само така Русия може да стане сериозен фактор в света, а не по начина, по който могат да си го представят някои местни политици и самият Путин.

 

Русия е най-силна във въоръжението си. Можеш ли в един модерен демократичен свят да изтъкваш военните си възможности?! Нека да видим руските икономически показатели, с които може да има ново въоръжаване. Руската икономика има 1,6 трилиона долара брутен вътрешен продукт, американската икономика – 19 трилиона долара брутен вътрешен продукт. На Германия БВП е над 2 пъти по-висок. На Япония – 3 пъти.

 

Учудвам се от изказванията на хора като Георги Гергов за Путин. Той бил балансьор. Искам да попитам Гергов колко имота има в Русия и колко на Запад.  

 

Местните управляващи се мъчат да настигнат своя батко Путин. И в България има подобен див олигархичен държавен капитализъм, и в България демокрацията е под въпрос. Свободата на словото изчезна, водят се дела срещу журналисти. Виждаме, че започна да се използва правосъдната система за притискане на неудобни, виждаме, че се измислят закони, които целят да ударят дребния и средния бизнес. Правят се закони в защита на един затворен олигархичен кръг, приближен до управляващите.

 

Чудим се в каква държава живеем - в европейска или евразийска. Вече ставаме част, без да сме уведомени, от евразийската общност. Много внимателно трябва да разчитаме абревиатурата ГЕРБ – дали ГЕРБ означава Граждани за европейско развитие или означава Граждани за евразийско развитие.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 16644 |13.03.2018 Адв. Хаджигенов пред Фрог: Собственикът на BiT е Гинчо, сламен човек . 7| 14303 |08.03.2018 Само във Фрог: Паника в медицинския ДАНС, спешно проверяват преписката за мъртвото бебе в Стара Загора . 15| 19162 |05.03.2018 Адв. Екимджиев за Фрог: Гражданите да искат оставката на Цацаров заради д-р Димитров . 8| 8085 |01.03.2018 Иван Хиновски пред Фрог: Депутатите са виновни, че нямаме механизми за защита в сделки като с ЧЕЗ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads