Реклама / Ads
21| 17254 |23.09.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Диригентът Йордан Камджалов: Премиерът Борисов е съсипан и ще си тръгне

.
Йордан Камджалов
”Много ме е срам, защото ние сме освободили един вакуум, който се запълва от всевъзможни хора. Аз мисля, че всички нормални хора в България са се оттеглили и са дали тази задача на едни неграмотни и корумпирани хора. Аз мисля, че премиерът Бойко Борисов е тотално съсипан и ще си тръгне.
 

Той ще си тръгне, но въпросът е, че ние сме безобразно неготови, за да продължим една тенденция, която няма да е 10 пъти по-добра, но ние може да не видим, че може би не сме готови и сме предатели. Политиката е взета, но ние сме я дали много лесно и ние сме излезли и не сме създали първа, втора българска легия". Това каза диригентът Йордан Камджалов в "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком.


"Ние българите нямаме яснота за самата България. От собствените си деца чух едно изказване, което ме потресе. Чужденците не могат да повярват защо улиците са така, не могат да повярват защо в зала "България" . Половината български оркестранти ходят като дрипльовци, защото заплатата им е четири пъти по-малка от една чистачка в Германия. Моите деца не разбират защо в България е толкова мръсно, защо има толкова умрели животни по улиците и казват, че възрастните хора в България нямат зъби. Аз нямах думи как да обясня", обясни възмутен Камджалов.

 

"Мисля че до година и половина трябва да се намерят нормални хора, защото на тези хора трябва да се слугува. Трябва д асе намерят хора, които да се грижат за народа...Очаквам до половин година да изкристализират контури. В момента е мътилка. Нека падне това правителство. Румънците са по-добре, даже сърбите... Моята мечта е корупцията да намалее хиляди пъти, каза още диригентът.

Човек трябва да е луд, да дойде да се бори с лудите за нормалните, посочи Камджалов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 11042 |14.09.2020 Гарантирано от ГЕРБ! Как Йорданка Фандъкова лъже с обещания за места в детските градини . 10| 15097 |10.06.2020 Асен Йорданов: Заявката на Божков трябва да притесни управляващите . 6| 6712 |18.03.2020 Диригентът Йордан Камджалов в търсене на смисъл от кризата . 8| 14119 |12.06.2019 Асен Йорданов: Има офанзива на диктатурата, с фалшив сигнал срещу нас се впрегна цялата репресия на държавата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads