Реклама / Ads
0| 3073 |09.02.2023 НОВИНИ

„Дни на отворени врати“ на BULATSA във Варна и Бургас

.
„Дни на отворени врати“ на BULATSA ще бъдат организирани в Летищните центрове за обслужване на въздушното движение в градовете Варна и Бургас през месец март.
 

Желаещите да научат повече за професията Ръководител на полети и дейността на ДП РВД, могат да се запишат за участие във Варна на 16-ти март от 9,30 или 14, 30 часа, а в Бургас на 17-ти март от 13, 30 часа.

 

„Дните на отворени врати“ в София ще бъдат на: 10-ти февруари, 10-ти март и 10-ти април. Посетителите ще имат възможността да присъстват на презентациите на експерти от BULATSA и да се запознаят с условията, които се предлагат за кариерно развитие. За целта те трябва да подадат своите заявки и да бъдат регистрирани на специалната форма в сайта на компанията: за Варна и за Бургас.

 

Академия BULATSA възобнови пролетната сесията за участие в подбора за длъжността Ръководител на полети и до 30 април приема документи на кандидати за професията. За да участват в сесията, те трябва да са на възраст до 30 години, с висше образование, минимална образователна степен „бакалавър“ (без значение от специалността), и добро владеене на английски език - B2. Всеки, който не притежава валиден сертификат за  ниво, ще може да се яви на безплатен тест в центровете на BULATSA в градовете София, Варна и Бургас. Подробностите за кандидатстването могат да бъдат намерени на корпоративния сайт.

 

Академия BULATSA е единствената сертифицирана в България организация за обучение на Ръководители на полети, съгласно изискванията на Европейския съюз и приложимото национално законодателство. Обучението на одобрените кандидати продължава около година и половина, като на тях им е осигурена стипендия. При успешно завършване на курса, бъдещите ръководители на полети получават свидетелства за правоспособност, които отговарят на установените международни стандарти и  могат да започнат да практикуват професията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5612 |23.01.2023 „Дни на отворени врати“ за бъдещи ръководители на полети в BULATSA . 10| 2993 |08.01.2023 С отворени обятия ДПС чака да получи третия мандат . 0| 2676 |02.10.2022 Цветозар Томов, ЦИК: Няколко секции още не са отворени . 0| 3408 |02.08.2022 Стефан Янев: Има отворени въпроси, трябва да се изчистят с политическа ревизия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads