Реклама / Ads
11| 4992 |12.11.2020 НОВИНИ

До дни ще бъдат открити офисите на Републиканци за България в общините Банско и Разлог

.
До дни ще бъдат открити офисите на Републиканци за България в общините Банско и Разлог. Това стана ясно по време на проведените срещи на председателя и зам.-председателя Цветан Цветанов и Павел Вълнев, областния координатор д-р Атанас Камбитов, членът на Изпълнителния съвет Георги Икономов и Димитър Кондев с членове и симпатизанти на партията от двете общини.
 

Сред обсъдените теми на срещите бяха преодоляването на страха, както и постигането на повече прозрачност в управлението на местно ниво.

 

Присъстващите на събитията бяха обединени от мнението, че Републиканци за България е реалната алтернатива на статуквото в общините, в потвърждение на думите за всяване на страх и отправянето на заплахи, които демонстрира местната власт спрямо хората.

Непосредствено преди да започне събитието в Банско бяха изпратени служители на ръководни позиции от общината, които седяха в коли и наблюдаваха кой ще влезе на срещата на Републиканци за България. Сред наблюдаващите бе забелязан и Тодор Тренчев, директор на общинското дружество  „Топлоснабдяване Банско“.

 

Станали свидетели на тази гледка от 90-те години, хората споделиха, че няма как да се поддадат на подобен мутренски подход и това е допълнителна мотивация да се присъединят към ПП „Републиканци за България“.

 

От Републиканци за България увериха, че предстоящите седмици ще продължат активната работа и ще дадат гласност на всеки един случай на злоупотреба на власт и мачкане на хората по места, които решават да изберат партията отстояваща евроатлантическата стабилност на страната по пътя към силна и обединена Европа.

 

Липса на адекватна стратегия за справяне с коронакризата бе сред темите, които бяха повдигнати на обсъждане и че тя е сред основните, заради които обществото е изгубило доверието си в институциите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 6207 |25.10.2020 Вижте кои ще бъдат поставени под карантина заради премиера . 6| 4187 |23.10.2020 Д-р Ангел Кунчев: Ще бъдат наказани болници, ако откажат да приемат пациент, а са имали легло . 9| 8356 |19.10.2020 Радослав Бимбалов: Защо няма оставка? Осем милиарда евро трябва да бъдат раздадени, без значение как и за какво . 18| 11007 |16.10.2020 До 27 ноември трябва да бъдат регистрирани всички кладенци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads