Реклама / Ads
13| 5185 |22.01.2016 НОВИНИ

Дончева към Яне Янев: Драги ми Смехурко, преносителю на флашки...

.
Татяна Дончева
След словесната атака от страна на лидера на РЗС Яне Янев към водача на „Движение 21“, Татяна Дончева, последва отговор от нейна страна, в който се казва:
 

"Г-н Янев, Драги ми Смехурко, приносителю на флашки, който щеше да уволни Бойко Борисов, Очевидно днешната позиция на РЗС е провокирана от медийните ми изяви, в които посочвам нещата с истинските им имена. Завършила съм право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и като дългогодишен адвокат, кариерата ми е общоизвестна. Считам се за достатъчно компетентна, за да коментирам съдебната система в България, за разлика от човек, завършил Аграрния университет в гр. Пловдив и управлявал консервен комбинат", пише Дончева. "Аз съм адвокат, който обича предизвикателствата и мои клиенти са били ръководителите на големи български корпорации, сред които не е КТБ и няма мутри", допълва Дончева. "Като депутат от Народното събрание, приело поправката „Ванко 1“, са ти добре известни имената на вносителите на тази поправка. Името ми никога не е било сред тях, както не съм била и лобист за законодателното решение по случая. А за това какви политици заслужава българският народ, нека го оставим сам да избира", завършва Дончева.

 

По-рано от РЗС разпространиха съобщение. В него се казва: Политическият съвет на РЗС има твърдо намерение от тук нататък да не позволява на адвокати на мафията да манипулират обществото и да се правят на морални ментори.  Татяна Дончева винаги е имала две лица. Тя години наред храбро критикуваше отляво собствената си партия БСП, а в същото време като юрист и депутат обслужваше групировките. Тъй като този модел взе да се изчерпва, дадоха й да си направи своя партийка, тържествено обявена за „движение”, се посочва в съобщението. Правната прислужница на Мултигруп, Ванко 1, КТБ и сие е срам за българската политическа система, категорични са хората на Яне Янев. Повече от 25 години Татяна Дончева непрестанно е в употреба на най-тъмната част от българския ъндърграунд. В началото на прехода бе уволнена по непригодност като прокурор, а претърпя крушение и като кандидат за велик депутат от БСП и оттогава е вечният зъбещ се лузър, допълват от РЗС. Журналистите я харесват и й дават трибуна, защото с нея е весело. Но българският народ мъдро отреди съдбата на „политика” Дончева – да гравитира около 1% на избори, колкото да взима субсидия. В поредния си шоуменски монолог от телевизионния екран Дончева по стар свой обичай гледа да трупа дивиденти на чужд гръб преди президентските избори, подчертават от Ред, законност и справедливост. Българският народ заслужава политици-държавници, които търсят решения на неговите проблеми, а не политици-адвокати а ла Дончева, търсещи решение на проблемите на доказани мафиоти в съда, завършва съобщението на РЗС.


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5286 |14.01.2016 Янев: ДПС е "Доган груп" . 27| 11039 |09.01.2016 Татяна Дончева: Борисов и Доган разкостиха КТБ . 40| 7870 |21.12.2015 Т. Дончева: Управляващите яко са хванали черпака и гребат . 11| 6546 |19.12.2015 Дончева: Захариева е назначена, да се сработи с Цацаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads