Реклама / Ads
7| 5794 |13.04.2023 НОВИНИ

PR експертът Пепи Димитрова: Има тайни преговори на партиите, говорилнята е за отвличане на вниманието

.
Пепи Димитрова
На мен повече ми се струва, че има тайни преговори между партиите, за които нищо не знаем. И цялото това е една говорилня, за да ни отвличат вниманието. Видях по време на изборите как всички се готвят за местните избори. В България никой не санкционира бездействието. Как някой ще предприема действия, за които ще бъде съден. По-добре да бездейства. ПП-ДБ ще загубят много повече ако сега се коалират с ГЕРБ”. Така PR експертът Пепи Димитрова коментира вчерашните събития от първия ден на парламента.
 

"От вчера си мисля, че след две години хаос и безвластие постигнахме това, което си мечтаехме в края на управлението на Бойко Борисов, а именно - Борисов в парламента. Това е една добра новина в крайна сметка. Вчера беше цял ден, ако още няколко дни се задържи, тогава ще бъдем удовлетворени, че го виждаме там, и то доста в активна роля. Това е едно от малкото неща, които революцията успя да постигне, защото голямо зацикляне генерално беше. Вчерашният сюжет вече не е интересен. Ако предният път всяко чудо за три дни привличаше обществения интерес, сега темата за козунаците или ножа във влака вълнува повече хората отколкото това дали имаме председател на парламента. Аз виждам едно тотално отчаяние във всички, които не са активни играчи. Дали ще разговарят, ще видим, и това според мен зависи от Борисов. Накъдето и да вървят разговорите, не виждам желание на този етап", каза тя в сутрешния блок на "Нова телевизия".

 

"Не само ГЕРб изглеждат като хора, които не искат да поемат отговорност. Защото ключово лице като Лена Бориславова вчера каза, че няма да става депутат, а ще се занимава с местни избори. Това е демонстрация на нежелание и подценяване на това, което се случва в 49-ия парламент, за сметка на нещо друго по-важно за тази политическа сила. Това са ключови послания, които показват, че хората гледат в една друга посока", смята тя.

 

„Не мога да тълкувам защо ДПС се агресират към Борисов, при услови, че се говори за една коалиция именно между ГЕРБ, ДПС и БСП с тайна подкрепа на ИТН. Това е хипотеза, разбира се”, уточни пиар експертът.

 

"Чухме N на брой интерпретации - ново творчество, ще се ротираме, ще бъдем приятели, даже толкова сме добри вече, че ще оставим служебния кабинет като редовен. завърши коментара си Димитрова

 

„Виждам начало на рекет, а не на преговори. Когато Петков и Василев бяха на власт, с кой се ротираха на 2 месеца? – с никой. Сега изведнъж са осенени от тази идея. Най-голямата политическа сила трябва да излъчи председател. Това е уважение към избора на хората. Някои от партиите обичат ротациите, когато са за друга сметка. Председателят има 6 зам.-председатели. На всеки ще даде възможност да води заседание. Ротацията се случва така или иначе”, каза бившият министър Емил Димитров.

 

„Виждам пълна липса на мъжество и поемана на отговорност от страна на ГЕРБ. Стигна до там да предложат служебното правителство да продължи да управлява, само защото се чудят как да „оцапат” другите. Резултатите са ясни – ГЕРБ е победител и трябва да предложи правителство. То може да има и по-малки партньори”, смята журналистът Владимир Йончев. И прогнозира избори през октомври.

 

„Народното събрание все още не е конституирано пълноценно. Необходими са няколко действия, за да приемем, че то може да работи. Депутатите да положат клетва, да се избере председател и накрая да бъдат избрани зам.-председатели. Заседанието вчера е прекъснато, а не прекратено. Всякакво решение, което НС може да вземе, е след като бъдат избрани председател и зам.-председатели”, заяви доцент Наталия  Киселова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5532 |13.04.2023 Експертът Красимир Манов: Енергетиката му е чужда на енергийния ни министър . 1| 2980 |03.04.2023 IT експертът Ясен Танев: Добър 4 е адекватна оценка за видеонаблюдението . 1| 3049 |03.04.2023 Боряна Димитрова: Няма да има разместване за първото и второто място . 4| 3139 |30.03.2023 IT експертът Димитър Ганчев: Възможно е първоначалната цел на изпращача на мейлите да се е променила

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads