Реклама / Ads
25| 2977 |12.06.2024 НОВИНИ

Христо Панчугов: Важно е да се разбере как партия, появила се вчера в YouTube, ще влезе в парламента

.
Източник: скрийншот
Резултатите от предсрочните избори и рекордно ниската избирателна активност след поредното краткосрочно Народно събрание породиха повече въпросителни, отколкото дават отговори.
 

„Ако ГЕРБ продължат да се държат по този начин, традиционните партии ще продължат да губят гласове. Ако ПП-ДБ продължат да се държат по този начин, това също е неизбежно. Трябва да видим разговор за политика, а не хора, които се крият. Нямаме изявления на политическите лидери“, каза политологът Христо Панчугов.

 

„Когато нямаме какво да кажем за политика и смисъл, обществото се упражнява в конспирация. Това не е полезно за никой. Най-малко за тях. Колкото по-бързо видим смислен разговор, толкова по-бързо ще започне разговора с обществото. Иначе ситуацията ще става все по-странна. Обществото може да се събуди в ситуация, в която не харесва себе си. Тогава „Величие“ ще ни се стори позитивно развитие. Политиците нямат идея какво предстои. Свикнали са със схемите, да им се получава лесно и ние да преглъщаме всичко“, добави той.

 

Според Панчугов е важно да се разбере как партия, „появила се вчера, използвайки YouTube, ще влезе в парламента“.

 

"Бойко Борисов може да каже сценарият с Димитър Главчев да продължи до есента, но това не е добре. Каквото и да си говорим – фактите ги видяхме. Едните са загубили 100 хиляди, но през есента могат да загубят 200-300 хил. Другите са загубили 200-250 хил., а през есента може и да ги няма“, коментира Емил Димитров, бивш министър на околната среда от ГЕРБ.

 
„Ако Румен Радев реши да остави Илияна Йотова за президент, правейки партия, знаете ли какво може да се случи? Мисля, че ще направят кабинет в 50-ото Народно събрание. Трябва да направят кабинет, който да има доверие и да свърши работа“, каза още Димитров.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2301 |12.06.2024 Първата ракета на България в женския тенис Виктория Томова започна с победа във Валенсия . 2| 2355 |12.06.2024 Над 80% от предадените протоколи са били сгрешени. Ще увиснат ли бонусите от 25 лв. на членовете на СИК? . 1| 2406 |12.06.2024 ВСС избира ръководител на Апелативна прокуратура-София . 0| 2323 |12.06.2024 Въздушна атака срещу Киев, експлозиии отекнаха в Одеса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads