Реклама / Ads
17| 5698 |27.05.2021 НОВИНИ

Борисов към младите гербери по ”Севда тв”: Те искат война, но вие сте за любов!

.
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
Щом са избрали да се мразиме, ще се мразим, а вие сте длъжни с вашите колеги от другите партии да се сработите. Може да отнеме половин-една година, но ако няма кой да каже „стига“ и да вършим работата, това сте вие. Аз винаги съм за консенсус, те искат война, а за вас само любов, мир. С тези думи Бойко Борисов се обърна към младите привърженици на ГЕРБ в края на днешната им седянка, излъчена по „Севда ТВ“ във Фейсбук. Поводът за нея беше уж да представи приоритетите си.
 

„Златният пръст“ на Борисов гордо посочваше всеки един от младежите, като им заповядваше да се представят и да споделят колко велики дела е извършила ГЕРБ през последните години. Един младеж сподели, че всеки път, мислейки си за магистрали и то успешно построени, се сеща за гербаджийците.

 

„Откъде накъде ще ме изчегъртват, откъде накъде ще ми казват, че съм калинка“, каза разярено млад активист.

 

Според експремиера всички действия, предприети срещу него и партията му през последните дни и месеци, били само и единствено за всяване на страх.

 

„Еднолична власт точно като 44-та година, 1 човек решава, кое е добре, кое е зле. ГЕРБ са си свършили добре работата“, отсече той.

 

„Страхът ще го усетят много скоро хората. Радев не е прав. ГЕРБ остави пълна хазна. Финансовият министър каза, че има достатъчно пари. Кой лъже? Има ли пари, няма ли пари, 50-те лева за пенсионери са останали, всичко което ГЕРБ са направили е останало“, заяви гордо Борисов, сякаш той е открил топлата вода.

 

Учудващо, експремиерът призна, че са допуснати грешки. Било човешко: „Властта не води винаги до титла, загубите са по-важни от победите. Бях сигурен, ще се развият така нещата както днес, грешките, които направихме доведоха до най-отрезвителния период.“

 

В коментар за подслушването, Борисов призова да се докаже дали то е реално или не: „82, 50, 150 -щом знаят бройката, нека я кажат. Става 1 седмица само четем „шпионски скандали“. Е, да излязат и да кажат, това е класифицирана информация, това не, кой подслушван, кой не.“

 

„Те нямат граница. Които и да са на власт, все ще намерят някакъв кусур. Няма семейство, няма къща, няма слабост – идеално нещо няма, ходил с шарени чорапи и за това го отстраняваме. Само преди няколко дни 29 дипломати и с официална декларация и е подкрепил действията на руските шпиони и са отнети правата да са в България, намери нещо и кажи“, допълни той относно отнетото право на Бойко Рашков до достъпа до класифицирана информация.

 

Борисов завърши, че при стъпването му на власт, много популярен европейски политик, го е попитал защо все в България се караме за всичко. По негови думи това се случва, защото всеки път, в който ГЕРБ са имали партийно събрание, „другите“ са ги заобикаляли нарочно.

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5996 |27.05.2021 Методи Андреев: ДАНС политически е обслужвала задкулисието – Делян Пеевската държава, държавата на Доган и Борисов. . 12| 6461 |27.05.2021 Верноподаници на Борисов защитават с пяна на уста опорките му . 22| 14791 |27.05.2021 Сменено е и ръководството на АПИ, уволнен е ”глашатаят” на Борисов . 4| 6157 |27.05.2021 Бойко Ноев: В държавата на Борисов ми показаха документ от ДАНС с описани мои действия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads