Реклама / Ads
26| 7415 |10.06.2012 НОВИНИ

Елеонора: Крият нещо от нас за смъртта на Мирослава

.
Мирослава от Перник
Повече хора са замесени в отвличането и смъртта на Мирослава, но всеки е застанал зад израза следствена тайна и стои там. Доста стряскащи неща имало в доклада на алтернативната комисия, разследваща убийството на Мирослава.
 

Вече има два доклада за смъртта на Мирослава, единият, официалният, дори не ни беше предоставен, дори не ни казаха, че е готов, каза по НТВ Елеонора, сестра на убитата Мирослава Николова от Перник. В другия, на алтернативната комисия има доста стряскащи неща, добави тя. Смущаващо е, че всеки се позовава на думите на Чочо, но аз не знам какви са те, тези думи не са показани, но дали ще има нещо вярно в тях, попита Елеонора, която изрази съмнения, че убийците са 3-4 души, сред които не бил Чочо. Пред залата имало толкова хора с Марио във фаталния ден, когато майката завела Мирослава на последната й тренировка.

Мирослава не беше слабо дете, което би се предало да я отвлекат, тя беше добре физически подготвена, каза Елеонора, усъмнявайки се, че само двама души са я отвлекли. Тя и досега се опитвала да си изясни мотива за убийството.

Прокурорът не желае да се срещне с нас, не отговаря на въпроси, всичко е обвито в някаква завеса, каза Елеонора и добави, че според нея нещо се прикрива. Според нея никой не търси кой и какво се е случило. Прокуратурата трябва да изясни защо се получава така, че натривките са негодни, че Чочо се е самоубил, изреди тя и каза, че около убийството на Мирослава станали много случайности - лампа, близо до тях спряла да работи, както и камери; случайно главният свидетел са самоубил, а другият е шизофреник, продължи Елеонора. Тя призна, че има свои подозрения и ги е споделила с разследващите, но не и с прокурора, който не искал да се среща с нея и с майка й.

Дали има нещо свързано с бившия й приятел Борислав попита водещата Цв. Ризова. Елеонора отговори, че той един ден си взел шапката и не се появил повече, оттогава двамата не се били чували въобще. но не вярвала във версията, че всичко е за 200 000 евро. Явно всичко е насочено срещу някого поради някаква причина, но трябва да разберем защо точно моята сестра е нарочена, заключи Елеонора. Надявам се разследването да стигне докрая, завърши тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 8793 |24.04.2012 Скандали в БСП, крият писмо от Първанов . 65| 6644 |19.04.2012 Б. Борисов: Станишев да намери нещо друго, да си лъска имиджа . 8| 9199 |28.03.2012 Г. Кадиев: Със Захариев всяко ново нещо е добре забравено старо . 57| 6419 |23.02.2012 Костов: Крият нарушения по случая" Мирослава" и ще ги докажем

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads