Реклама / Ads
21| 5538 |27.01.2021 НОВИНИ

Емилиян Гебрев: Срещу мен, срещу трима души бе извършен терористичен акт

.
Емилиян Гебрев
Искам да внеса яснота. През 2015 г. се случи добре подготвен тероростичен акт извършен от чужди военни фориморавания и други агенти на наша територия. Другото нещо, което трябва да се знае, че става дума за трима души. Всичко е целенасочено. Станало е по различно време на различни места. Говори се само за моя случай. А другите, моят син и моят приятел, невъодушевени предмети ли са. Няма отговор на това. Това каза оръжейният търговец Емилиян Гебрев.
 

Нашето разследване е за трима души, които не са намерени. Това го знаят и прокурорите. До известно време нямах достъп до материалите. Не са ми давали достъп до материалите, защото има много разминавания. Не е само това, че синът ми не е ходил в дадена страна. И това са справки от водещи агенции, каза още той в "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком

 

Разследването върви, докато се стига до две уникални изказвания на прокуратурата. Че аз съм ял зеленчуци, рукола. И година след това, че това за мен е нормално - щял съм да бъда убиван три-четири пъти. Това е от тези, които ръководят разследването. Нормално било  да бъда убит. Подготвя се общественото мнение. Все едно се намираме на софийската гара и искате да пътувате за Перник. А те ви насочват към Пловдив. И когато нещо е насочено в неправилен път, как да отидат в Перник.

Никога през живота си не съм вкусвал рукола и разбрах за нивото на разследването.

Моят син пътувал за дестинации, където не е стъпвал. Може би като се прероди, ще го стори. Хората, които са насочвали, те направляват това, обясни той.


Когато някой нещо иска да замете, да се размаже и размие във времето, то така се прави. Ако сте забелязали, новините в нашата страна са на 180 градуса, допълни той.


Г-н Грозев е човекът, който раздвижи всичко. Той намери и откри извършителите на това. Има разследване на Ню йорк Таймс, Гардиън. Те откриха извършителите. В момента изскачат информации за източниците на самата отрова. След известно време ще изскочат ръководителите. Накрая ще изскочат и поръчителите.

 

Как като има жесток контрол върху това бойно същество и аз съм попаднал в списъците. Скрипал е руски гражданин. Навални е руски гражданин. Аз съм чужд гражданин. Извършват терористичен акт в чужда страна. И тази страна се прави на безпомощна. Към днешна дата българската прокуратурата не работи по случая за поръчителите. И влакът тръгва за Пловдив вместо за Перник. Основния бг стрелочник го е страх да не включат малки стрелочници и влакът като тръгне ще стигне Перник, а не Пловдив, разказва Гебрев.

 

Гебрев потвърди, че българското правителство не се е опитало да се свърже с руските власти. "Няма официален контакт, съгласно всички международни изисквания за контакт и с ОЗХО (Организация за защита от химическите оръжия). Германия и Англия, които имат изключително мощни разследващи структури, на секундата се обръщат към ОЗХО, но в България явно сме изключително способни".

 

Арестуват Навални, защото не се подписал. Другото сходно между мен и Навални, че е преследван от прокуратурата. Аз съм и ръководител на организирана престъпна група.

Създал съм няколко завода от развалини. Това означава, че ако се беше случило нещо с мен, ако бях изчезнал от правния мир, компанията остава без собственост. Това означа компанията да се разграби и разкулачи. За мен ние не сме тези, които да объркаме тази мощна страна. Те са във високотехнологичните неща. Ние сме на ниска гама. Разликата е голяма. Тук е разковничето някъде. Кой какво е казал, за какво ни е натопил, че това са хората и трябва да бъдат премахнати. Аз имам един син, ако ме няма мен и сина ми... Нещата са доста интересни. Може би има поети ангажименти от нашата към руската страна, разсъждава той.

 

През 1990 г. станаха промените. Но все още има хора, които заедно са работили, били са в една школа. Те сформират начини на мислене и на своите деца. Това може да се промени след две поколения. Другото - нашите агенти, които отговарят за националната сигурност или са безпомощни или не работят. Щом се извършва терористичен акт и се казва, че съм ял рукола. Нямам представа, как точно е станало. Всичко е възможно. Докосвайки чашата или дръжката на вратата ...

 

НАП, която осигурява приходи, извършва ревизии.  Но когато пише измислени цифри - от цифри за милиони до петдесет хиляди, при положение, че всичко е платено, за какво говорим?  Те какво правят, като ти връчат акт за 10 млн. ти блокират сметките. Появява се и КПКОНПИ и започват несъответствия. Национална агенция за  сигурност - измисля си какви ли не неща. Това е действие не само срещу мен, но и срещу хиляди работници и техните семейства. Гебрев го има, Гебрев го няма, но всички останали хора? Има ли причина или някой иска да си върне собствеността. Цветан Василев каза с кой е бил съдружник. започва се с медийно подгряване и и после има натиск от държавата. Схемата е една и съща, категоричен е Гебрев.


Ако стрелочниците оставят нашите машинисти сами да си карат влаковете, ще стигнем Перник, а не в Пловдив.


Всичко е написано в сериозните медии, ако се направи анализ, то всичко излиза. Кой го е направил ,защо...Рразследващите органи трябва да ги прочетат и се сглобява пъзела, убеден е  Гебрев. Най ми е тежко, че не мога да дам отговор на сина ми на въпроса "Защо?"., завърши той.




 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4708 |27.01.2021 Емилиян Гебрев и Люба Кулезич за оглупяването на властта и конфузните намеци за ”Навални” . 19| 3867 |26.01.2021 ЕС мисли дали да одобри руската ваксина срещу COVID-19 . 8| 4281 |26.01.2021 Учен, разработил ”Новичок”, направи лек срещу COVID-19 . 24| 4347 |25.01.2021 Над 100 души са били арестувани след протестите срещу COVID мерките в Нидерландия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads