Реклама / Ads
0| 6583 |01.09.2022 НОВИНИ

Евгений Кънев: Как работи общият фронт Радев-ДПС-ГЕРБ срещу ПП?

.
Евгений Кънев Източник: стопкадър, Bulgaria ON AIR
Радев пресира кабинета да произвежда всеки ден жалба на някой министър какво тежко наследство има. Вчера беше пак злощастният енергиен министър да се оплаче, че не му били оставили слотове и той зорлем трябва да се хвърли в обятията на „Газпром“. Онзи ден бившата зам.-министърка на финансите, която е подготвила бюджета, сега вече като министър вещае апокалипсис с бюджетния дефицит. Общо взето боят е концентриран около всичко, което може да се стовари върху ПП и лично върху Кирил и Асен.
 

Защото Радев не е избиран от ПП за президент, вече няма критика към ГЕРБ (ДПС отдавна ги забрави), не е казвал, че ако в нашата политика имаше повече като Кирил щеше да е друга България. Не, всичко това е било преди 24.2.

 

ДПС действат традиционно тихо, „отзад“. Примерно, днес слушам по БНР интервю с някой си от Пазарджик – знаем КОЙ вилнее там – как бодро докладва, че ПП използвали починали хора за секционните комисии. На въпрос: „как сте сигурен, че са ПП?“ – „Е как – само те нямат структури в страната“.

 

А пък аз що си мисля, че няКОЙ може да е подал на ПП тези имена предварително, за да избухне скандал, ама може да ми е богата фантазията?

 

А иначе знаем, че ДПС никога, ама никога не са ползвали мъртви души на избори.

 

Следва ГЕРБ – денонощно гледаме речитативите на ББ, който постоянно сменя плочата – с руски, без руски газ; без ДПС, с ДПС за коалиция. Но винаги започващ с някакъв ривълейшън как ПП са посредници; ерго, скъп (с 30%!) газ; ерго, инфлация; ерго, надути държавни разходи; ерго фалит и т.н.

 

Защото виждаш ли – ББ диверсифицира руския газ и държи цените във всяка сфера под контрола на пистолета от шкафчето – за да бъдат завещани дефицитите на следващия след потопа.

 

ИТН – ако някой още им обръща внимание – се изприщиха да нарочват ПП за мошеници. Защото те не са.

 

Известна агенция също даде нарастваща преднина на ГЕРБ, случайно. Волгин също всеки ден кани „подходящи“ гости да отварят рани във всичко евроатлантическо („либерално“) и да слагат сол в тях – нещо като обща Идеологическа подготовка на избирателите срещу „нашествениците“.

 

И така, човек се обърква за разликата между ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане, Възхода и пр. - за които България е управлявана 12 години от ПП и корупцията, инфлацията, кризата - всичко, всичко е тяхно тежко наследство.

 

Евгений Кънев, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2827 |01.09.2022 Макрон: Работим за победа на Украйна, но не искаме да прекъсваме диалога с Русия . 0| 3984 |01.09.2022 Радан Кънев: Енергийната ни политика е пълно недоразумение – тъпа и непоследователна . 0| 2811 |31.08.2022 Крум Зарков работи по нов закон за КПКОНПИ . 0| 2837 |30.08.2022 Борел: Работим по създаване на мисия за оказване на военна помощ на Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads