Реклама / Ads
13| 6188 |27.08.2011 НОВИНИ

Фаталната Деси не изпратила Георги до гроба

.
близките на Георги ридаели неутешимо Източник: Монитор
Ученичката Десислава Киркова, заради която 20-годишният Георги Шопов бе застрелян на кръстовището на столичните бул. „България” и „Гоце Делчев”, не дойде на погребението на момчето вчера.
 

Това пише вестник Монитор. Ден преди кървавата двама 16-годишното момиче избра да излиза с Георги и изостави 22-годишния си приятел Мартин Григоров. Последният обаче не успя да го преживее и застреля Георги след кратък разговор. После допря пистолета в слепоочието си и също се гръмна.

„Сигурно я е било страх, чувства вина за смъртта на любимия си, но трябва да знае, че тук никой не я обвинява. Тя просто го е обичала и е искала да е с него”, сподели вчера през сълзи колега на починалото момче от фирмата за превоз, в която е работело. По думите му Георги е бил изключително позитивен и усмихнат човек с големи амбиции за частен бизнес в бъдеще.

Над 100 човека вчера се стекоха на Боянските гробища в София, за да изпратят Жоро в последния му път. „Не беше от онези разглезени момченца, които получават всичко на тепсия. Винаги се е борил сам с всичко. Мечтаеше да успее в живота, без да го побутват, без връзки, съвсем сам”, спомни си приятелят на 20-годишното момче. За да постигне целите си, Жоро започнал да се издържа сам още преди да завърши училище. Когато бил на 16 години, отишъл да работи при свои познат в автомивка. 2 години по-късно се явил на кандидатстудентски изпит в Техническия университет в София и го приели още на първо класиране. „Такъв си беше той. Щом си наумеше нещо, винаги го постигаше”, ридаеха близките на Шопов.

 Докато близките на Георги полагаха цветя и венци на гроба му, неговият убиец Мартин Григоров издъхна във ВМА. Четири дни младежът бе на командно дишане в мозъчна смърт. "Направихме му няколко неврохирургични операции, състоянието му бе несъвместимо с живота", обясни шефът на ВМА ген. Стоян Тонев. По думите му органите на Мартин няма да бъдат използвани за донорство, защото не отговарят на медицинските изисквания.(Монитор)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5023 |23.08.2011 Д-р Здравко Георгиев: Медиците да съдят Кадафи! . 40| 12866 |17.08.2011 Майката: Съдбата наказа Георги . 26| 6562 |18.07.2011 Кр.Георгиева: Готови сме за Шенген, но трябва "да бързаме бавно" . 28| 12964 |11.07.2011 Маджо станал масонски шеф на Румен Петков, Андрей Пръмов и Георги Гергов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads