Реклама / Ads
94| 24820 |02.05.2020 НОВИНИ

Фейсбук прелива от емоции за закриването на Щаба /допълнена/

.
Бойко Борисов и Венцислав Мутафчийски Източник: БГНЕС
Положителни коментари заливат Фейсбук, след като тази сутрин съобщиха, че Националния оперативен щаб повече няма да дава сутрешни брифинги. Ето какво написаха известни хора и общественици:
 

Журналистката Анна Заркова: „До диванната армия:  Строяваме се пред телевизорите по същия начин – ясно ли е? Строевият устав не се отменя - без значение, че от днес сме с един генерал по-малко отпред. Ръкопляскането под строй си остава наше неотменно задължение, същият е и редът за отдаване на чест.
Това е положението. Въпросите – в писмен вид до пресцентъра“.

 

Доктор Георги Тодоров: "Ще ми липсвате от екрана НОЩ, вашите брифинги сутрешния смях , който ми предизвиквахте и ми осигурявахте нужната на всеки човек порция смях, С непрофесионализма си, нагаждането на данни, изводи от нищо, Генерала , който на всеки въпрос отговяряше - аз не съм специлаист но.... и изръсваше поредната небивалост. Отдавна сме присъпили в създадена обстановка към медицината! В щаба имаше само един лечител, и това беше Д-р Мутафчийски, останалите ... А за маските, е поне на закрити места, за малко носене няма да си направите бактериални пневмонии. Слушах днес нов термин - от един математик в щаба, дето аз разбирам от математика , повече от колкото той от медицина да въведе, нов термин - международната научна общност МНО! Чертаеше сценарии за развитие и анализ, щял да прави. С какво? Ще трябва да намерим друг източник на сутрешен смях, този с меоделите май ще е следващия!".

 

Пиар експертът Соня Момчилова: "Чета жалейките на феновете на НОЩ и се чудя как да ги успокоя? На мен също ще ми липсва сутрешната проповед и компетентното упование, което намирах в екранната поява на доктора с пагоните и най-успешният, модерен управленец в държавата... Мисля да си изработя олтарче със снимката на двамата мъченици - спасители на нацията и да им прикаждам всяка сутрин в часа, в който започваше брифинга. Ще споделя моделчето щот не съм егоист ако и да развих тежка социопатия в периода на изолация. Остатъчната ми емпатия към понатежалите телеса на диванната съпротива, ще ме застопорят у дома още известно време /щот не сме за пред хора ако трябва да си говорим честно/ и ще шервам... рисунките от утайката на кафето защото не ме бива в готвенето. Така ще съм солидарна и с разумната фен половина на генералитета. И изобщо ще заживеем в един по-нормален свят, както ни обеща и филантропът Гейтс, който, припомням, обещал първо на нас да пробва ваксината. Надявам се ме сте забравили, че лично премиера ни увери, че първи сме ние! Ето и първата кафена пиктограма. Лисица, не ли? #добредошливнормалниясвят".

 

Пиар-експертът Весислава Танчева: „Без никакви обяснения Бацко прекрати ежедневните брифинги и прати журнаристите да пишат въпроси към пресцентъра на МС.  Край на кратката свобода между мисирките да се промъква и някой питащ...

Явно, ще я приключваме тая епидемия, а той никога не би допуснал друг да изземе функцията на добрия вестоносец, разбира се. Още по-никога не би допуснал контрола над информацията по коронакризата да му се изплъзне баш накрая.
От друга страна, лошите новини и ролята на лошото ченге все има на кой друг да ги натресе. Затова му трябваха и щаба, и председателя му.

Ако някой все пак срещне Мутафчийски на улицата, нека го пита как се чувства в ролята на поредното кросно, което Борисов изритва, след като си е изтъкал платното?

 

Пиар експертът Арман Бабикян: "Класическо изпържване на Мутафчийски! Борисов го употреби и изхвърли! Единият се бореше с епидемия (не коментирам как), а другият за рейтинг! Целувайте ръка на падишаха!".

 

Писателят Недялко Славов: "Кови-19 само открехна кутията на Пандора. Дали летят прилепите на Ухан или прилепите на човешкото мракобесие, предстои да видим. Вторият план скоро ще стане първи".

 

Бившият шеф на гранична полиция и лидер на политическа партия Валери Григоров: „Здравейте, скъпи приятели ! ДНЕС МОЖЕ ДА СЕ ПОЗДРАВИМ,
ЗАЩОТО ПОБЕДИХМЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ, КОЙТО НИ ПЛАШЕШЕ, ОПИСВАЙКИ СТРАШНИ И АПОКАЛИПТИЧНИ КАРТИНИ.

Не се случи и страшната картина на видимо уплашения и изпаднал в ИСТЕРИЧЕН УПЛАХ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ за ада, който очакваше, чувалите за трупове, детските площадки, превърнати в гробници и хладилни камиони с трупове.
Скъпи приятели, за такова малоумно поведение, съчетано с груба наглост на Премиера, единственият изход е ОСТАВКА НА ТОВА НЕСПОСОБНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ОСТАВИ ОЩЕ 100 000 БЪЛГАРИ БЕЗ РАБОТА И ПРОДЪЛЖАВА ДА УНИЩОЖАВА НАЦИЯТА!!!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 10754 |21.04.2020 Хората във Фейсбук гневни на НОЩ: Явно сън не ви лови, ако не се покажете /обновена/ . 0| 4348 |20.04.2020 Австралия подготвя закон, принуждаващ Гугъл и Фейсбук да делят приходите от реклами с местни медии . 24| 10616 |10.04.2020 Фейсбук гръмна: Защо военният министър нарушава забраните? . 6| 5248 |09.04.2020 Корнелия Нинова във Фейсбук: Кризата извади на показ много от пороците на политиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads