Реклама / Ads
35| 11192 |27.08.2013 НОВИНИ

Фолкдивата Малина иска да е като Левски и Ботев; но и да е премиер

.
Сигурно един ден ще вляза в политиката; това нещо силно ме вълнува и назрява в мен. Когато се занимавам с нещо, се стремя към най-високото място, откровеничи фолк певицата.
 

Боли ме, че хората страдат. Направи ми впечатление, че тези, които излязоха по улиците, не знаят какво искат като промяна. Те излязоха да декларират финала на тяхната търпимост, липсата на средства и работа. Това, че не могат да се грижат за децата си. Те не живеят добре, казва в интервю за столичен всекидневник фолкдивата Малина.

Дебатите в парламента са на махленско ниво. Непрекъснато ги слушам, с часове. И нищо не се решава. Не виждам хора, които да дерзаят за държавата, презенява певицата.

Гласувах с неохота. Много мислих, но накрая реших, че трябва да го направя и че е задължение на всеки. Не искам да казвам за кой. 


Сигурно един ден ще вляза в политиката, зарича се Малина. На този етап съм още много ангажирана с кариерата си и няма да бъда достатъчно отдадена на двете места. Защото, ако се занимавам, трябва да давам 100% от себе си. Просто загатвам, че това нещо силно ме вълнува и назрява в мен.


Имам свои виждания. Искам да имам свои съмишленици, да споделят идеите ми, които виждам като алтернатива и начин на работа. Това е една националистическа платформа. Това не е кариера, гледам го като родолюбец. Искам да съм като Левски, като Ботев. Няма да ми се налага да ходя на война, разбира се, но в този аспект искам чисти хора, твърди тя.
 

На въпрос дали е готова да бъде премиер, ако успее да стигне до върха, тя отговаря, че когато човек иска нещо от сърце, се получават нещата. Както се казва, в рамките на шегата, моето досие е чисто. Справям се с всяко предизвикателство и смятам, че бих могла, ако се заема с това и посветя живота си на политиката, да се изкача до най-високото стъпало. Смятам, че бих могла да поема отговорност. По принцип, когато се занимавам с нещо, се стремя към най-високото място. Не за да бъда облагодетелствана, а за удовлетворение, че мога да се справя, казва Малина.
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 6387 |27.08.2013 Н. Алгафари: Лидерът на БСП иска властта на всяка цена . 41| 6556 |26.08.2013 Иван Петров от "новия ГЕРБ": Искаме предсрочни избори през пролетта на 2014-а . 23| 6512 |26.08.2013 КТ "Подкрепа" иска оставката на Иван Тотев . 26| 6002 |23.08.2013 Бисер Петното иска да арестува протестиращи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads