Реклама / Ads
11| 6124 |23.12.2015 НОВИНИ

Фрог установи: Доган тръби за „Колективното тяло“ от близо 4 години

.
Ахмед Доган
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган говори за „Колективното тяло“ от близо 4 години. Това се вижда от писмото му, озаглавено „Post faktum“. То беше публикувано в сайта на ДПС в началото на 2013 г., по аналогичен начин както сега речта му пред партийните функционери преди няколко дни. Политолози твърдят пред Фрог, че има логическа връзка между посланията на двете писания. Можете сами да откриете приликите и разликите между тях:
 

Ето пълния текст на Post faktum:

 

Нямам никакво съмнение, че това беше опит за публична екзекуция на лидера и на каузата на ДПС. Сценарият, който беше избран от поръчителите на тази публична екзекуция, предполага много кръв за предизвикване на шок и ужас в залата. Голямата мишена е ДПС и етническия мир в страната. По време на криза етническият мир е най-уязвимото място на България и на Балканите.

 

Оцелях благодарение на Всевишния и на огромната енергия на Колективното тяло на ДПС. Затова и основното ми послание към всеки един от това колективно тяло е да бъдем бдителни и единни.

ДПС няма друг шанс, освен да се развива и утвърждава в европейското политическо пространство. Тъкмо затова, когато ни атакуват с лавини от отрицание и омраза, ние трябва да им отвърнем с разбиране и с осъзнатата воля да наложим Заедността като начин на живот на Балканите. За да стане това ДПС има вътрешна потребност от самостоятелна и независима политика, а не от недобронамерени дресьори и диригенти в продуцирането на политическите реалности.

 

Силно съм притеснен, че от гледна точка на враждебното отношение към различието и другостта Балканите, с типичните си балканизми, са на път да се ситуират в една геополитическа полоса с Близкия изток, образувайки два полюса на етнорелигиозна непоносимост и взаимно отрицание. Това е изключително тревожна и опасна тенденция. Защото, каквото се случва в единия полюс е въпрос на време да се повтори в другия...Не трябва да допуснем подобен развой на събитията!

 

Бъдете убедени, че винаги ще бъда в полза на утвърждаването на Колективното тяло и на всеки един от вас.

 

Обичам ви!

 

Вижте и речта на Доган от празника за Нова година пред партийните му съратници ТУК.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5585 |23.12.2015 Дайнов: За Ахмед Доган Местан е неудачен избор, който поставя под удари ДПС . 6| 4860 |23.12.2015 Джамбазки: Ердоган назначи Главния мюфтия по времето на кабинета „Борисов 1” . 14| 9556 |23.12.2015 Октай пред Фрог: От Библиотекарския натиснаха Доган, Пеевски ще бъде изваден от играта . 16| 6481 |23.12.2015 Д-р Мими Виткова за Фрог: Рекет и сергия стана здравеопазването ни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads