Реклама / Ads
0| 4712 |20.06.2020 НОВИНИ

Футболната Първа лига започва с мач ЦСКА София - ”Левски”

.
Днес ще се играят първите две срещи от плейофната шестица на футболната Първа лига. От 16,15 е ЦСКА София - ”Левски”.
 

От МВР предупреждават всички желаещи да влязат на стадиона, че няма да бъдат допускани зрители в нетрезво състояние и такива, които имат забрана да посещават спортни мероприятия. Вратите на националния стадион "Васил Левски" ще бъдат отворени малко след 14 часа, за да се избегне струпване на входовете. Има и промени в движението, съобщава БНТ.

 

От 13 до 18:30 часа се забранява престоят и паркирането на моста пред Националния стадион „Васил Левски" и на ул. „Ген. Гурко" между бул. „Васил Левски" и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви".

От 15:30 часа до приключване на футболната среща по преценка на ръководството на СДВР, ще се забрани влизането в двете посоки с изключение на автобусите на масовия градски транспорт на части от ул. „Ген. Гурко" ,бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. „Драган Цанков".

 

"Полицията ще разчита на самосъзнанието на феновете по време на утрешното дерби между отборите на ЦСКА София и Левски за стриктното спазване на противоепидемичните мерки и най-вече за спазването на дистанция. Особено в ултра секторите, където е ясно, че голяма част от зрителите там гледат прави и не спазват местата по седалки, както са в билетите -  това до голяма степен е организация и на двата клуба, но основно на клуба домакин, който администрира мача, така че да бъдат осигурени повече стюарди.", заяви пред "Хоризонт" заместник -директорът на СДВР Антон Златанов.

 


От 18,45 играят Локомотив Пловдив и Славия. 


Третият мач от кръга  Лудогорец - Берое е утре от 16,30 часа, него също ще предаваме пряко по Хоризонт.


Във втората осмица тази вечер от 21 часа е срещата Ботев Пловдив - Ботев Враца. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 10219 |19.06.2020 Първан Симеонов: Зад скандалите стои вътрешнопартийна или олигархична отмъстителност . 11| 5052 |16.06.2020 Проф. Николай Витанов: Във вторичен пик на първата вълна на коронавируса сме . 5| 6482 |11.06.2020 Първан Симеонов: Властта е в обяснителен режим, Божков й води . 7| 5980 |09.06.2020 Първан Симеонов: Цветанов е силен като хардуер, но не и като софтуер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads