Реклама / Ads
12| 4424 |18.04.2021 НОВИНИ

Гамизов: Планът за възстановяване е разказ по картинки от интернет и потекли лиги за милиарди от корупция

.
Стефан Гамизов
Днес деня започна с море от лъжи от Борисов на събуждане. Нека проясня картината след тях:
 

1. Планът му за възстановяване за милиарди не е никакъв план за възстановяване, а глупава и неграмотна смесица за корупция и злоупотреби. Ако беше само корупция и злоупотреби, можеше и да не е 100% разрушително действие. За съжаление е глупост върху глупост и тъпота върху тъпота. Разкази по картинки от интернет и потекли лиги за милиарди от корупция. С две думи нищо от полза за изнасилената от ГЕРБ и ДПС българска нация, а още от същото.

 

2. За злоба точно Борисов няма какво да говори. По-злобен, завистлив, дребнав, ограничен, отмъстителен и незнаещ човек, аз лично не познавам. Да си интригант и садистично действащ в управлението си е много повече от злоба.

 

3. Още е министър-председател. Народа избира парламент, а той го е избрал него. Или парламента е работодател и началник на Борисов. Не Бог му е началник, както обича да се изразява, а парламента. Бог ще си го прати в ада отделно за безкрайните му злини, когато му дойде времето - дано му даде дълъг живот, за да има време да изкупи черните си грехове! Затова да не идва в парламента при искане от него е нагла проява на пренебрежение към всички българи. Всички! Дори и към тези, които гласуват за ГЕРБ, нищо, че точно тези си харесват мутро-диктатурата на Борисов от путинистки тип с кръжащи лешояди-олигарси наоколо. Наглост и демонстрация на власт над конституцията и закона е поведението на Борисов! Срамното е, че така управляваше и това беше търпяно, а едно цяло поколение не знае друго!

 

4. За изказванията му за пандемията няма смисъл от дълго коментиране. България има объркана и явно злонамерена ваксинационна кампания, която фаворизира ваксината на АстраЗенека в началото и някой е разпоредил ваксинация, която е поставила най-уязвимите на последно място. Който е направил тези две неща е извършил действия довели до смърт на множество лица. Хиляди българи! Мисля е ясно, какво трябва да последва за причиняване на смърт. Пристигнали през май ваксини с 3 до 5 месеца закъснение по причина на описаното няма да върнат мъртвите!

 

Facebook, Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 5664 |18.04.2021 Борисов май пак няма да дойде в Парламента. Представи Плана за възстановяване на брифинг пред свои, а не в НС „пред чужди“ . 7| 2942 |13.04.2021 Калфин: Ако не покриваме критериите и целите на Плана за възстановяване, можем да изгубим пари . 3| 3159 |13.04.2021 Експерт: България трябва да представи Плана за възстановяване до 30 април . 3| 3059 |12.04.2021 Експерт: При служебно правителство Планът за възстановяване трябва моментално да бъде внесен в ЕК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads