Реклама / Ads
20| 6727 |27.06.2014 НОВИНИ

Г. Ганев: ПИБ направи световен рекорд по теглене и остана стабилна

.
Държавата след като не успя да се справи с КТБ, някои реши да се прикачи към тази ситуация. Проблемът е защо прокуратурата не се самоарестува. Няма първо разследване, а направо арестуване. Кой вярва, че Йовчев ще разследва?! Знаем, че Пеевски има много да връща на КТБ, но той няма да ги върне, коментира в „Лице в лице” писателят Румен Леонидов.
 

 

Банковата система има достатъчно резерви. Имаме и защита от валутния борд. Затова препоръчваме на хората да не се паникьосват, заяви икономистът Георги Ганев.

Обяснението за ситуацията обаче не е икономическо. Съгласен съм с Румен Леонидов, че някой се опита да лови риба в мътната вода. Проблемът е в политиката. Проблемът е политическата безтогловност, която отваря врати за хищнически проекти, изпадането в безтегловност на коалицията след изборите. Българската държава се остави да бъде завладяна от олигархичните кръгове. Антон Кутев допринесе за паниката днес с изказванията си вчера, продължи да анализира ситуацията Ганев.

 

България е близо до точката на незавръщане. Олигархията е другото лице на политиката. Една част от олигархията са хора с къс хоризонт, с мисъл вземи и бягай. Те знаят, че могат да бъдат фактор само тук и сега. Олигарсите са готови да продадат страната на всеки, коментира социологът Иво Христов.

 

Повтаря се нещо много важно - колкото пъти БСП се качва на власт толкова пъти хората излизат с камъни. ДПС смазва бившите си партньори, а утре ще се прегърне с ГЕРБ. Свалиха едно правителство, после ще свалят следващото, убеден е Леонидов.

Тя е длъжна да сменя партньорите си, за да покаже, че може да танцува, допълни го социологът.

 

Няма такава банка в света, която да издържи на теглене от 800 000 милн. Това е световен рекорд, върна се към днешната ситуация Георги Ганев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6301 |27.06.2014 Във Фейсбук зоват: Да направим кампания DMS: BULGARIA . 4| 5370 |09.06.2014 ГЕРБ си направиха сметката: избори на 29 септември . 15| 5666 |04.06.2014 Г. Ганев: Правителство си купува време за поръчки в интерес на чужда държава . 87| 5858 |28.05.2014 Бареков: Станишев е бил журналист, колкото аз световен шампион на батут

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads