Реклама / Ads
18| 4790 |27.01.2023 НОВИНИ

Ген. Атанасов: Обединени ДБ и ПП ще сме първа политическа сила

.
Атанас Атанасов
Ген. Атанас Атанасов от ”Демократична България каза , че е съгласен да се явят обединени с „Продължаваме промяната“ на изборите на 2 април. ”Знаете, че Съединението прави силата. Имаме воля и сили това да се случи и на изборите това е целта, да станем първа политическа сила, но пак казвам, не е решено по какъв начин това ще се случи.”
 

Ето, ние от демокрацията, силната българската партия, която аз представлявам, утре имаме национално съвещание и бяхме го планирали преди месец и половина то да бъде организационно, техническо и основно насочено към местните избори. Но обстоятелства налагат да съсредоточим основно вниманието върху това как се явяваме на парламентарните избори, по какъв начин трябва да обединим усилията на тези хора, които наистина искат промяна в страната, каза още по бТВ ген. Ананасов.


На национално съвещание ще присъстват всички областни и общински председатели,о общински съветници и така нататък. Ще чуем всички мнения, но, вижте, не искам да омаловажам нито едно усилие, но искам да ви кажа, че във всяка една партия винаги има недоволни. Въпросът е каква тежест имат и каква група представляват тези хора, които искат моето изключване от партията. Това са прекалено малка група от хора, които са лично засегнати, коментира той.


Дали съм добър лидер? Аз, разбира се, не мога да давам оценка за себе си. Хората дават оценка. Ние преди една година имахме национално събрание, на което се проведе избор, и аз бях избран, не си спомням точно какво беше съотношението, но беше сериозно. Така че в крайна сметка отделно от това, сега отново предстоят поредните избори и трябва да се мобилизираме да участваме в изборите, а да не се занимаваме с претенциите на този и онзи, допълни ген. Атанасов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3333 |26.01.2023 Започва първата гражданска инициатива ”Европа без тютюн” . 2| 3132 |25.01.2023 Асен Василев: Обединението с ДБ си го представяме с подписването на коалиционно споразумение . 1| 3398 |25.01.2023 Социологът Първан Симеонов: Аз, ако съм Борисов, няма да искам избори 2 в 1 . 2| 11446 |23.01.2023 Първан Симеонов: ПП и ДБ заедно вероятно ще бият ГЕРБ, едни 100 000 гласа ще са решаващи на финала

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads