Реклама / Ads
22| 10145 |09.06.2020 НОВИНИ

Георги Тодоров: Д-р Кунчев се изложи, намираме се в ролята на рибаря. Чакаме Михаля

.
Д-р Георги Тодоров
Преди две седмици, и СЗО го призна, че заразните без симптоми не могат да заразят никого. Къде е първият доклад на д-р Кунчев? И кога ще бъде изготвен вторият? Не е ли странно, че се наслагват няколко скандала в страната, което е показателно за управление на този вид правителство. Това каза д-р Георги Тодоров в „Студио Х“ по ТВ7/8.
 

Единият покрива другият, за да може да се затвори устата на хората чрез извънредна епидемиологична обстановка? Единствено трябва да се спазва личната хигиена и да не се врат там, където има много хора-70-80. Това е, което трябва да се направи. Всичко другото е демонстрация да властват на власт. Медицинският фашизъм е проява на диктат над мнозинството. Нещата започват да приличат политически, в лошия смисъл на думата.

 

Някакъв човек от Дубай заплашва други, не мога да обясня защо ползват медицината, за да си решават други въпроси. На мен така ми се струва в момента. Не мога да повярвам, че има епидемия, като 15 човека са с интензивни грижи. А половината страна е подготвена да поеме целия свят. Ние се намираме в ролята на рибаря. Чакаме Михаля. Д-р Кунчев се изложи. Той не е бил в нито една сериозна епидемия в целия си живот. Питайте през 2016 година какво се случи в Русенския университет. Той ми е длъжник. Хората излязоха навън и това е добре. Японците казаха-спираме да изследваме и се грижим само за болните. И какво-няма нищо.

 

 Кунчев ще обявява втора епидемична обстановка. На какво основание? Ние ще го разбием. Искам първия доклад. Той е поискан от д-р Кацаров на 17 май. Аз не съм го виждал. Не ми е работа да вися в сайта на министерството, за да видя лицето Кунчев кога ще го пусне.  Кой ви каза, че Кунчев е професионалист.  Днес говори едно-утре друго. Маските пазят, не пазят. Парковете се затварят и не се затварят. Той е политически обвързан. Беше избран като депутат от ГЕРБ. Отказа на влезе. Купили машина за ПСР-тестове и я дарили на ДКЦ 1. Това е търговско дружество. Това е лобизъм, нерегламентирана държавна помощ. Защо не ви дадат на вас субсидия да се чувствате малко по-добре?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6484 |09.06.2020 Доц. Георги Кючуков: Дадохме 500 000 лв за две отделения за COVID-19 . Лекуваха се нула пациенти . 12| 5291 |09.06.2020 Д-р Ангел Кунчев: Част от извънредните мерки да останат заради скока на заразени . 13| 11755 |06.06.2020 Г. Георгиев за поста на Севда: И защо не публикувате записите от срещите си с Божков? . 5| 6135 |05.06.2020 Писателят Калин Тодоров: Прокуратурата манипулира общественото мнение и съда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads