Реклама / Ads
27| 18661 |02.03.2020 НОВИНИ

Г. Георгиев пред Фрог: Свалят материали от страницата на ”БОЕЦ” за ”Къщата в Барселона”, очаквам физическа разправа

.
Георги Георгиев
От вчера е в ход масова офанзива срещу ”БОЕЦ”. От личния ми профил за около час бяха свалени четири поста, които са свързани с ”Къщата в Барселона”. Бяха свалени и материали по темата от страницата на сдружението. В момента също е в ход сваляне на други материали от страницата на ”БОЕЦ”.
 

Предполагам, че след тези действия ще последва и физически удар, каквито заплахи вече има. Предстоят нови разкрития за случая в Барселона и може би това е една от причините за офанзивата срещу нас. Но няма да ни спрат, каза още Георгиев.

 

Ако можем да обработим всички документи може да публикуваме нови разкрития още тази вечер или най-късно утре, разкри той.

 

Ето го последният пост, който е изтрит:

 

„НЯМА ПРОШКА!

 

Днес за пореден път бе ударена страницата на БОЕЦ. Свалена бе публикацията „Схемата „Барселона“ Кой, как и защо“. Благодарим на Атанас Чобанов от Биволъ, на Фрогнюз, Еврочикаго, на Свободно Слово, Факти, Под лупа и всички сайтове и съмишленици, които споделиха и разпространиха материала. В резултат – хиляди споделения и стотици хиляди достигнати! Истината и свободните медии и граждани са най-големият кошмар на мафията!

 

НЕ УСПЯХА ДА НИ ЗАГЛУШАТ! Репресиите, заплахите и ударите показват тяхното безсилие и огромният страх, който ги тресе!

 

НИТО ЕДИН УДАР няма да остане без реакция и отговор! Сега тях ги е страх от нас! БОЕЦ ще отговорим с още по активни действия, разкрития, акции и протести! Не могат да покрият скандала и това ги вбесява! Буда раздава кризисно десетки милиони (наши пари) впрегнали са всички гнусомети да бълват помия по нас и журналистите отразяващи темата. Мобилизирали са цялото мисирско и слугинско стадо да брани вожда, но не могат да избягат от аферата КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА и разследването на испанските власти срещу Борисов за пране на пари! Гешев мълчи, КПКОНПИ мълчи, всички подчинени институции мълчат и се ослушват! Сезирахме ЕК и Лаура Кьовеши и очакваме срещи в Брюксел, но е нужно да разберем, че ние сами трябва да си свършим работата. Нужна е последователност, нетърпимост, реакция и съпротива! Срещу всяка неправда и всяка свинщина на управляващата ни мафия!
НЯМА ПРОШКА, ще плащат за всички извършени престъпления! Разследване, обвинения, съд, затвор и конфискация на незаконно ограбеното! След Борисов си заминава и Гешев и лавината тръгва, това е начина. Гражданите ще водим и спечелим тази битка на площадите.

 

Скандала #КъщавБарселона тъперва ще тресе кочината и мафията. Борисов е пътник и лъжите и гърчовете му само удължават агонията. Но знайте, че битката тепърва предстои. След Буда, нито БСП, нито ДПС, нито ОП, или което и да е ченгеджийско образувание не е и не може да бъде алтернатива. Алтернативата ще се роди в битката. Има и винаги е имало честни, кадърни и смели българи, които да се борят срещу злото и да извършат нужните реформи! БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. Гражданите сме по силни от мафията! Солидарност, непримиримост и бой до дупка!“

 

Борисов и мафията му са впрегнали целият ресурс, с който разполагат да покрият скандала и смачкат бойците и журналистите, които поставят и коментират темата. Заплахи, цензура, преследване и репресии. Това е отговора на мафията на най-сигурното доказателство, че всчко казано е вярно и представлява огромна заплаха за тях! Така работи държавата на мафията. Толкова могат – безсилие, агресия, лъжи и страх, така се опитват да загасят пожара, но вместо това той се разгаря още повече. Управляват ни най-долните и нагли престъпници.

 

Продължаваме! Очаквайте следващите действия на БОЕЦ!

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6571 |01.03.2020 Още преди три години Фрог алармира за безобразия в болница „Св. Анна“. И нищо . 8| 8933 |01.03.2020 Румяна Ченалова: Борисов НЕ поиска прошка за съзнателното предателство спрямо националните ни интереси . 1| 4075 |01.03.2020 ЧЕЗ Разпределение повишава сигурността на електрозахранването на 10 000 потребители в Югозападна България . 0| 4031 |01.03.2020 Предстои да се изследват нови 10 проби за коронавирус у нас, в САЩ има смъртен случай

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads