Реклама / Ads
1| 3193 |04.10.2022 НОВИНИ

ГЕРБ обра вота на затворниците

.
ГЕРБ спечелиха изборите на 2-ри октомври и все по-интересна става демографската разбивка на резултатите, публикувани от Централната избирателна комисия. Докато всички се надпреварват да обясняват кой е спечелил вота в чужбина, кой в коя област води и прочее, оказва се - партията “победителка” е обрала вота на затворниците.

12 затвора има в страната - Бургас, Враца, Варна, Ловеч, София, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Сливен, Белене и Бобов дол.

 

28 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Бургас, показват протоколите. 15 са гласували за “Продължаваме промяната”, 9 за гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили четирима. БСП са получили вота на 11 души. За “Демократична България” е гласувал един човек. “Български възход” - шестима. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на 12 затворници в Бургас.


.

12 души са гласували за ГЕРБ-СДС в затвора във Враца. Толкова затворници са подкрепили и "Продължаваме промяната". ДПС са подкрепили четирима. "Възраждане" - четирима. БСП - трима. "Демократична България" - един. "Български възход" - трима. За "Има такъв народ" е гласувал един човек.


.

22-ма души са гласували за ГЕРБ-СДС в затвора във Варна. За "Продължаваме промяната" - 11. ДПС са подкрепили двама. "Възраждане" - 10 затворници. БСП - шестима. "Демократична България" - петима. "Български възход" - един. За "Има такъв народ" са гласували четирима.


.

В затвора в Ловеч масово са подкрепили “Има такъв народ”, която не успя да прекрачи бариерата от 4-процента. 10 от затворниците там са подкрепили ИТН. За ГЕРБ-СДС са гласували петима. За “Продължаваме промяната” - седем. ДПС са подкрепили двама. "Възраждане" - осем затворници. БСП - петима. "Демократична България" - нула. "Български възход" - двама. 


.

32-ма души са подкрепили ГЕРБ-СДС в Централния софийски затвор, показват протоколите. 21 са гласували за “Продължаваме промяната”, 6 за гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили 12. БСП са получили вота на 18 души. За “Демократична България” - трима. “Български възход” - един. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на 14 затворници.


.

18 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Стара Загора, показват протоколите. Един е подкрепил “Продължаваме промяната”, двама за гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили 10. БСП са получили вота на четирима души. За “Демократична България” - един. “Български възход” - двама. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на петима затворници.


.

11 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Пазарджик, показват протоколите. Четирима затворници са подкрепили “Продължаваме промяната”, един е гласувал за ДПС. “Възраждане” са подкрепили 8. БСП са получили вота на трима души. За “Демократична България” - един. “Български възход” - трима. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на деветима затворници.


.

Различна е ситуацията в затвора в Плевен. ГЕРБ-СДС губят вота на затворниците там с пет гласа на девет в полза на “Възраждане”. За “Продължаваме Промяната” са гласували осем души. За ДПС - шестима. За БСП - един. За “Български възход” - нула. За “Демократична България” - нула. 


.

12 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Пловдив, показват протоколите. 11 затворници са подкрепили “Продължаваме промяната”, 9 са гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили 6. БСП са получили вота на петима души. За “Демократична България” - един. “Български възход” - петима. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на двама затворници.


.

20 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Сливен, показват протоколите. 16 затворници са подкрепили “Продължаваме промяната”, двама са гласували за ДПС. “Възраждане” са подкрепили двама. БСП са получили вота на трима души. За “Демократична България” - двама. “Български възход” - шестима. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на трима затворници.


.

Възраждане” печелят вота на затворниците в Белене. За тях са гласували четирима души. За ГЕРБ-СДС са гласували трима. За “Продължаваме Промяната” - двама. Останалите партии, успели да влязат в следващия парламент, не са били подкрепени от никого. 


.

9 души са подкрепили ГЕРБ-СДС в затвора в Бобов дол, показват протоколите. Четирима затворници са подкрепили “Продължаваме промяната”, един е гласувал за ДПС. “Възраждане” са подкрепили двама. БСП са получили вота на двама души. За “Демократична България” - нула. “Български възход” - двама. “Има такъв народ”, които останаха извън Народното събрание, са получили подкрепата на един затворник.


.

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3320 |04.10.2022 Ревизоро спрегна ГЕРБ, ДПС, ДБ и партията на Янев за бъдеща коалиция . 9| 2868 |04.10.2022 БСП няма да говори с ГЕРБ и ДПС, не подкрепя и Кирил Петков за премиер . 2| 2643 |04.10.2022 Вигенин: Да не товарим БСП с отговорност за всичко, случващо се в държавата. Кръчмарят в момента е ГЕРБ . 0| 3580 |04.10.2022 Евгений Дайнов: ГЕРБ и ДПС – пазителите на стария феодален модел в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads