Реклама / Ads
0| 5626 |12.04.2016 НОВИНИ

Гергов: Яхна ни ДПС и това ни беше грешката

.
Георги Гергов
Основните играчи за лидер на БСП са 6-7. Аз съм човекът, който може да извади БСП от тази дупка. На предният конгрес им казах. А ние сме на дъното и ръждясваме. Няма да се промени това с програми и схеми. Това каза Георги Гергов по БТВ.
 
Има едно предаване, което се казва пълна промяна. Е това трябва да се случи в БСП. Трябва да се определи образа и модела на председателя. Дано на Конгреса надделее мъдростта на партията. В този момент трябва да се даде кураж на хората. Пропастта стои между шапката и хората. Едно се мисли долу, а друго горе. Аз съм долу, всеки ден пред моята врата стоят хората. Там горе 26 години получават по 5 000 лв. и са се научили добре да говорят. Това стана с това ръководство. Янаки Стоилов-вечно младият социалист какво е направил?! Защо не дойдете в Пловдив да видите хората. Аз не съм мазохист, но съм човек, който познава проблемите им и давам на 3000 души заплати и знам къде ги боли.

Това трябва да го научи шапката. Ако стоим в това положение и държавата ще е в това положение. Ние направихме много грешки. Как може да направим кабинет, в който премиер да не е председателя на партията. Да те яхне ДПС! Тази партия е социална. Вече на хората не можеш да продаваш химери. Не трябва да се забравя какво сме обещали. Хората бягат, защото не изпълняваме това, което сме обещали. Трябва ни смел и авторитетен човек. Всички 70 човека, които съм назначил, ги изметоха. ГЕРБ спечели и го направи. Няма сръдня в тази работа. Ние сме изгубили на изборите и сме в ъгъла.

Няма да ми се изчерпи ентусиазма, защото вярвам в БСП. Тази партия е направила всичко това, което 26 години се мъчат да го съсипят. Ние пак сме на амбразурата. Ще дойде време БСП пак да спасява България. БСП е водила мъдра политика. Жан Виденов върна 1,6 млрд. лв. преди да влезем в спиралата. Ние трябва да подменим куците коне и яловите хора. Темата за скритите милионери трябва да излезе на дневен ред. Престъпността и политиците имат интерес да има офшорки. Тази сага тепърва ще продължи. Ако някой от БСП е с офшорна фирма, трябва да си ходи. В 5 области съм почетен консул на Русия. Изобщо нямам никакви привилегии. Возя се на 9-годишна кола. Защо ще взимат привилегии на хора, които не са нарушавали закона. На никой не съм давал червени номера. Никога не съм ползвал облекчения и преференции. Кафе не съм ползвал. По убеждение съм русофил. Аз всичко провя по любов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4634 |11.04.2016 Димитров зад доброволните отряди: Това не е лов на хора! . 0| 4635 |09.04.2016 МВР бори битовата престъпност с камери и нови работни места . 0| 4743 |07.04.2016 ИДИЛ отвлече над 300 работници от циментова фабрика в Сирия . 0| 5259 |07.04.2016 Радев: В това НС всяка истинска реформа е осъдена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads