Реклама / Ads
0| 7439 |25.06.2022 НОВИНИ

Главсекът на Радев пусна документ, доказващ, че България изпраща ”изделия” за Украйна

.
Източник: Фейсбук, Димитър Стоянов
Първо доказателство, че България изпраща ”изделия” за Украйна. Това става ясно от отрязък на документ, публикуван във Фейсбук от главния секретар на президента Димитър Стоянов.
 

"Крайната дестинация на изделията променя от Ислямска Република Афганистан на Република Украйна", пише в публикувания отрязък на документа. Той поставя управляващите в още по-деликатна ситуация. Любопитно е каква резолюция е поставена върху въпросния документ, тъй като това не е показано.  След интервюта на премиера Кирил Петков пред "Гардиън", където каза, че изнасяме оръжие за Украйна през Полша, всички ведомства се втурнаха да отричат това, включително и МС.

 

"Някои са абонирани за лъжата. Ма тя е и заразна тази болест с лъгането след като се предава от министър на началник на кабинет", пише Димитър Стоянов, предполага се както по адрес на Корнелия Нинова, така и по адрес на Калоян Методиев.

 

В свой пост във Фейсбук по-рано днес той написа: "Един президент не може да е постоянна черна станция, която да продуцира негативизъм и лъжи. Днешните изявления на държавния глава отново са в същата посока. Лъжата, че България изнася оръжия за Украйна беше три пъти изречена именно от Радев през април и май. Той я продуцира в публичното пространство. Това нямаше да има значение, ако беше тиражирано от политически маргинали, а не от действащ президент.


Рушенето на политически партии чрез управление на вътрешни опозиции, за което съм предупредил още преди две години, на институции, вече и на настоящето правителство, вече е запазена марка на президентството. Производството на политически проекти също. Обсесията за власт е опасна за стабилността в България. За радост вече е демаскирана, но следва и да бъде спряна. Свалянето на правителството имаше своя институционален и координационен център и в президентството. Следващият ход на този център е да убие алтернативата и да властва над хаоса. Цената ще я плащат отново българските граждани, домакинства и фирми в епохата на политическо безвремие.

Подредените в една линия Радев, Борисов, ДПС и Възраждане безусловно ще върнат България назад".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5026 |25.06.2022 Румен Радев: В желанието си да уцели мен, Петков простреля Нинова . 0| 3231 |25.06.2022 Нинова: На президента Радев президентската институция му е тясна, иска реална власт . 0| 6281 |24.06.2022 Петков призна: Даваме оръжие на Украйна през Полша. Страхува се България да не стане плаха, а кабинет на Радев да не върне „Газпром“ . 0| 2926 |23.06.2022 Асен Василев допусна вариант Петков да не е премиер, но се съмнявал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads