Реклама / Ads
3| 3821 |17.01.2017 НОВИНИ

Горов: ГЕРБ гони младите с икономическата си политика

.
Димитър Горов
„Нужна е промяна в икономиката на държавата, като е необходимо да има ясно отношение на държавата към икономиката“, каза Димитър Горов от БСП.. По неговите думи погрешната икономическа политика на ГЕРБ е изгонила децата ни от държавата. „Не че тук не им харесва, просто нямат работа“, поясни депутатът.
 
„БСП няма да участва под никаква форма в коалиция с ГЕРБ“, заяви още той. По думите му двете политически партии имат много сериозни принципни различия. Нашата категорична опозиционност е една от причините за краха на ГЕРБ на президентските избори“, коментира депутатът пред БНТ. Той подчерта, че десните залагат повече на сделки помежду си, на договорки в името на властта. „В БСП политиките ни не се случват на този принцип“, изтъкна  Горов. Той обясни, че в левицата очакват подкрепа от други политически сили по принципните позиции на БСП, като изрази мнение, че подобно подкрепа може да бъде получена от лявото политическо пространство.
 
Димитър Горов обясни, че самата БСП вече е започнала промени в себе си. „Предложи се изборът на председател да бъде пряк, да се въведе мандатност на народните ни представители, което смятам за положително“, обясни той. По думите му тръгвайки от тези промени вътре в партията, линията на промяната трябва да се продължи и в държавата. „Нужна е промяна в икономиката на държавата, като е необходимо да има ясно отношение на държавата към икономиката“, обясни социалистът. По неговите думи погрешната икономическа политика на ГЕРБ е изгонила децата ни от държавата. „Не че тук не им харесва, просто нямат работа“, поясни Горов.

 Народният представител коментира и резултата от референдума като заяви, че в обществото има остра нужда от промяна. „Опитът да се направи промяната в рамките на този парламент е невъзможна. Този парламент е с изключително нисък кредит на доверие и не е в състояние да проведе каквато и да е било смислена дългосрочна политика. Лицемерното поведение на колегите от ГЕРБ е, че се предлагат промени, които практически не отговарят на въпросите от референдума“, заяви народният представител и допълни, че левицата е предложила смесена изборна система.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4576 |17.01.2017 Каракачанов не изключва правителство между ГЕРБ и БСП . 2| 4225 |16.01.2017 Румен Йончев: Парламентът не трябва да бъде сведен до 3 партии - БСП, ГЕРБ и ДПС . 4| 4237 |16.01.2017 Бъчварова: Прогнозите за 2% разлика между ГЕРБ и БСП са заради Нова година . 1| 4105 |16.01.2017 Ген. Атанасов: Прокуратурата се превърна в спецслужба, подчинена на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads