Реклама / Ads
32| 4900 |19.08.2021 НОВИНИ

Хамид Хамид: ДПС събира факти и обстоятелства за министър Кирил Петков

.
Хамид Хамид
Кирил Петков много прилича на Джон Траволта. Казахме, че ще подкрепим всички негови действия по осветляване работата на ББР. Проверили се дали фирмите са обслужвали кредитите, попита депутатът? Имаме и сериозни сигнали, факти и обстоятелства за лицето Кирил Петков. Ще ги споделим с институцииге, които отговарят за сигурността на страната. Това заяви депутатът Хамид Хамид от ДПС.
 

Кирил Петков е знаел, че има канадско гражданство. Радев го попитал кое носи в сърцето си България или Канада. И той отговорил България, което подвело президента, коментира Хамид пред bTV. По думите му има нарушение на закона и Конституцията.


Винаги сме осъждали всякакво насилие и всякакъв произвол на полицията. Това каза депутатът от ДПС, запитан какво е отношението на партията към полицейските побои на протестите миналата година.

 

С този текст от правилника, който е за изслушване на наказателно-правните политики се злоупотребява. Няма как, който и да е магистрат има забрана да дава информация по текущи производства. И не знам дали главният прокурор не е пред труден избор - да уважи депутатите от една страна и да наруши законите и Конституцията от друга, коментира Хамид явяването на Гешев в парламента.

 

Парламентарната група на ДПС ще вземе на свое заседание решение дали да се свали охраната на Главния прокурор. Чухме, че той не е притеснен от това, посочи той.

 

Ако бъдем поканени ще участваме в разговор за политики и стратегии за всеки, който ни покани. И ще решим, какво да правим. Който не ни иска подкрепа, няма да я получи, посочи той.

 

Ще участваме активно и в разговорите по актуализация на бюджета. Ще настояваме да има повече средства за малките общини и малките болници, каза още Хамид.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3485 |14.08.2021 На прага на нова COVID-19 вълна болница събира дарения за ремонт . 1| 3164 |13.08.2021 България отново събира световния тенис от 26 септември със Sofia Open 2021 . 36| 61958 |09.08.2021 Протестиращи се събират пред НС в сряда. Зоват депутатите да кажат ”Не” на Трифоновия кабинет . 1| 3104 |29.07.2021 Служебният кабинет се събира спешно за актуализация на бюджета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads