Реклама / Ads
10| 3648 |02.04.2023 НОВИНИ

Христо Иванов: Обществото ни е силно разделено, трябва да съшиваме прокъсаната тъкан

.
Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов излезе с пост в социалните мрежи след приключване на изборния ден.
 

"Благодаря на всички, които днес дадоха гласа си и не оставиха съдбата на България в ръцете на безразличието. На всички, които преодоляха умората от поредицата избори и гласуваха с гласа на надеждата си за България. 

 

Специална благодарност за сънародниците ни извън страната, които организираха секции, пътуваха, редиха се на опашки и отделиха от времето си, за да бъдат близо до България и да участват в определянето на нейните съдбини в един обективно труден и за нас тук, и за цяла Европа момент. 

 
Благодаря за цялата енергия и отдаденост на нашите кандидати и подкрепящите ги местни организации, много от които на практика не са излизали от кампаниен режим през последните две години. 

 

Благодаря на партньорите ни от “Продължаваме промяната”, ДСБ и Зелено движение за усилието да обединим силите си и специално за старанието, което всички в голямата коалиция положихме, да водим една позитивна кампания, без да влизаме в атаки към опонентите си.

 

Радвам се, че показахме как можем да работим в единодействие, като екип, и можем да дадем на избирателите си алтернативата, от която имат нужда. Доказахме, че можем да бъдем пътят към решението, а не част от проблема. 

 

Не мога да не спомена и всички, благодарение на които платформата “Ти броиш” работи и за пореден път пази гласовете на всички българи от изборни измами и манипулации: нашите представители в секционните избирателни комисии, нашите пазители на вота, нашите валидатори, нашия правен щит, оказващ съдействие при всеки подаден сигнал за нередност, но също и екипа програмисти и всички останали невидими, но безценни хора, без които платформата “Ти броиш” не би могла да функционира. 

 

Огромно благодаря и на нашите дарители, които намериха смелостта, мотивацията и, разбира се, средствата, за да ни подкрепят в поредна кампания. Благодаря им за търпението да участват с подкрепата си в един труден, но безкрайно важен за страната ни политически процес, от който зависи и качеството на живот, и условията за правене на бизнес, и инвестиционният климат. 

 

Благодаря на предизборния ни щаб с всички негови нива и разклонения и специално на екипа на “Да, България!”, които са железни, за пореден път", пише Иванов. 

 

Според него резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста време - обществото ни е силно разделено и това е сериозен проблем. 

 

"Освен проблем обаче, това е и възможност да започнем да съшиваме прокъсаната тъкан на това общество. Защото демокрацията е разговор между несъгласни. Вотът на гражданите ни казва, за пореден път, че ще се наложи да се научим да водим този разговор", подчерта Христо Иванов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 2768 |02.04.2023 Христо Иванов: Гласувах България да излезе от безпътицата и да тръгне напред . 14| 4154 |31.03.2023 Христо Казанджиев: Газовата война щеше да е спечелена по-рано, ако бг-политици не адмирираха геополитиката на Русия . 18| 3332 |30.03.2023 Христо Иванов: Готови сме да направим правителство на малцинството . 6| 3446 |28.03.2023 Росен Христов: България продължава срещите за предоговаряне на ПВУ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads