Реклама / Ads
58| 15103 |09.11.2021 НОВИНИ

Христо Петров-Ицо Хазарта: Хора, за които Кирил Петков е опасност, подхванаха темата за гражданството

.
Христо Петров-Ицо Хазарта
Смути ме гражданството на Кирил Петков, но не в посоката на написаното в повечето медии. Какво е трябвало да направи Кирил Петков? Като искаш да се откажеш от гражданството, какво правиш? Какво пише в закона? Нищо. Няма такъв закон. Той е отишъл при нотариус и се е отказал от гражданство. Хората, за които Кирил е опасност, подхванаха темата за гражданството.
 

Това заяви Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

 

"Това са хората, чиито пари ще спрат чрез прилагане на закона. Не съм конституционен съдия. Но няма закон. Какво би могъл да направи? Целта е да се набива на хората в главите това", допълни той пред bTV.

 

"За първи път в лицето на Кирил и Асен видях потенциал да извършат промяна. По този път ми трябват партньори, а не началници", аргументира той своята ангажираност с "Продължаваме промяната".

 

"Поговорихме с Кирил Петков какво трябва да се направи. Той ми каза нещо, което съм си мислел винаги - че имаме хубава работа и тя ще ни носи удовлетворение. Но един ден всеки си отива от този свят. И това, че си могъл да помогнеш е важно", каза още Христо Петров.


"Почтеността е, когато си в политиката, да използваш властта в интерес на хората, а не да уредиш себе си. Със сигурност познавам по-почтени хора от мен. Но знам как трябва да изглежда почтения човек", смята Хазарта.

 

По думите му "зеленият сертификат" е по-доброто решение.

 

"Пандемията няма да мине сама. От зор ще загубим една година. Но зелените сертификати вече работят. По-скоро децата трябва да се тестват", категоричен бе Ицо Хазарта.

 

"Аз съм взел своето решение да се ваксинирам, като говорих с петима лекари. Така взе решение жена ми, така взехме решение за дъщеря ми", сподели още той.

 

Според него най-големият политик на България е Васил Левски. Преди 150 години, той е осъзнал, че най-добрият начин да върви една страна напред е демокрацията. И другото, което е осъзнал - даде си живота за тази кауза, посочи още той.

 

Каузата образование е каузата на Христо Петров. Би се отказал от политиката, ако види, че е безполезен.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 3613 |09.11.2021 Отново гори бившето кино „Възраждане“ на столичния бул. „Христо Ботев“ . 47| 9047 |08.11.2021 Христо Иванов: Тезата на Борисов е „зад мен е потоп“ . 30| 4122 |06.11.2021 Проф. Христова: Намаляващият брой на заболелите се дължи най-вече на въвеждането на зеления сертификат . 18| 15706 |03.11.2021 Христо Иванов: Борисов говори тъпотии и нищо не разбира

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads