Реклама / Ads
0| 2900 |23.08.2022 НОВИНИ

И Яна Балникова от ПП се отказа от битката за новия парламент

.
Яна Балникова, Кирил Петков, Лена Бориславова Източник: БГНЕС
Още един представител на „Продължаваме Промяната“ се отказва от битката за новия парламент. Яна Балникова, която беше съветник на Кирил Петков докато беше служебен министър на икономиката, а след това изпълняваше същата дейност и докато бе премиер, обяви, че напуска политиката. Така на Кирил Петков и Асен Василев ще им се наложи да търсят нов водач на листата в Габрово.
 

„За съжаление по изцяло лични причини няма да имам възможност да продължа да се занимавам с политика.

 

Заради моето излизане от политиката се налага и изборът на нов водач на листата на Продължаваме Промяната за област Габрово.

 

С интерес следя какво ще е окончателното решение на ръководството на партията за листата за Габрово. Искрено се надявам:

 

- тя да включва хора, които са от град Габорво

 

- интересите на областта да бъдат адекватно защитавани!

 

От сърце благодаря на всички за доверието, споделените моменти и подкрепата през изминалата година“, пише Балникова в профила си във Фейсбук.

 

Вчера и шефката на кабинета „Петков“ Лена Бориславова обяви, че няма да е част от листите на „Продължаваме Промяната“ на изборите на 2 октомври.

 

„Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Дойде моментът да споделя причините за това“, написа тя.

 

„През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото - с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично“, допълни Бориславова.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2711 |23.08.2022 САЩ отказаха да кажат дали знаят кой стои зад убийството на Дугина . 0| 2882 |20.08.2022 CNN: Иран се е отказал от ключово искане в ядрените преговори . 0| 3135 |19.08.2022 Нинова: Битката е на Румен Радев и Илияна Йотова срещу БСП . 0| 4656 |18.08.2022 Енергийният министър: Отказаха ни удължаване на офертата за танкерите с втечнен газ от САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads