Реклама / Ads
18| 4978 |20.05.2013 НОВИНИ

Яне Янев: Не може Турция да избира мандатите в София и Враца

.
Лидерът на РЗС Яне Янев
ГЕРБ ни разби парламентарната група, ГЕРБ ни отне партийната субсидия, ГЕРБ остави РЗС без нито един представител в избирателните комисии. Тези избори бяха един фарс. Резултатът ни на изборите е вследствие на мълвата, че сме патерица на ГЕРБ.
 

Това коментира лидерът на РЗС Яне Янев в студиото на НТВ. Всички митове за РЗС бяха разбити и стана ясно, че РЗС наистина не е патерица на ГЕРБ. Всичко беше внушение.

Такова купуване на гласове не е имало никога. При такъв тип избори, никой не може да прави демократична политика. И сега 4-те партии в парламента са свързани с БКП, коментира Янев.

"Това не бяха избори, а това беше плетене на мрежи. Кой колкото може да оплете в мрежите, повече получава. Това бе брокерска дейност. Политическите партии се превърнаха в брокери. Нямаше идеи, нямаше концепции, нямаше нищо", добави той.

Янев коментира, че не е възможно Република Турция да избира депутатите от София и от Враца. Според него, всичко предварително е замислено, за да може ДПС да завоюва нови територии. "С това се гордее и самият Лютви Местан . Казва, че е завладял нови територии", допълни още лидерът на РЗС.

Според него списъците в Турция са направени с мъртви души. "Ние знаем например, че в град Чорлу отделните избирателни комисии са били съставени от по двама души. Представяте ли си?, запита в ефир политикът. "И по този начин оттам са пристигнали гласове на 50 хиляди души, не стърпя възмущението си лидерът на РЗС.

"Ислямът пълзи бавно напред, но това става незабележимо", каза Яне Янев.

В партията на Яне Янев са установили много фалшификации във всички 86 секции в Турция. ДПС спечели 37 депутатски места в бъдещия парламент, но по сметките на РЗС, мандатите трябвало да са поне с 5 по-малко. От РЗС настояват за ново разпределение на депутатските мандати и за касиране на изборите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 5871 |19.05.2013 Яне Янев: ДПС е най-големият победител на тези избори . 3| 5061 |19.05.2013 Турция ни обвини за блокадите на границата . 8| 6756 |18.05.2013 Министърът на транспорта: Можем да отговорим с ответни мерки на Турция . 48| 6182 |13.05.2013 Р. Петков: Станишев показа, че "няма избори, които не може да загуби"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads