Реклама / Ads
3| 4788 |18.11.2021 НОВИНИ

Явор Златанов: Илия Златанов се мисли за полубог. Очаквам съд за него, Пепи Еврото и Любена Петрова

.
Тези дни видях, че привикват за разпит една голяма част от членовете на организираната престъпна група - Пепи Еврото, Любена Петрова, Десислава Коцева, но не видях да викат ръководителя на цялата тази схема, организатора на това ОПГ - Илия Златанов. Според мен той трябва да бъде преследван от закона и да бъде осъден. Това заяви Явор Златанов преди разпита си в ГДБОП.
 

„Любена Петрова е един уникален крадец, който използва Специализираната прокуратура, за да ме ограбят. Целта им беше може би да ме убият, за малко да успеят. Но това, което направиха е да ми откраднат всички спестявания и ценности. Илия Златанов ми открадна фабриката и всички материали, които съм трупал с годините. Смятам, че тези хора ще бъдат изправени пред съда“, продължи той.

 

„Осемте джуджета“ беше семеен скандал преди да се намесят Пепи Еврото, Любена Петрова и хората около тях. Откакто Илия реши, че за него е по-важно да бъда премазан , дори убит, за да има той бизнес, това вече не е просто „семеен скандал“, смята Златанов-младши.

 

От думите му стана ясно, че не е имал взаимоотношения с баща си от четири години: „Илия Златанов не е добре психически и не се държи адекватно. Той се мисли за един полубог, който иска светът се върти около него. Ревността на този изкукуригал възрастен човек ни раздели“.

 

„Очаквам да изправят пред съд Илия Златанов, Пепи Еврото, адв. Коцева и Любена Петрова“, повтори Явор Златанов. 

 

Според него вътрешният министър Бойко Рашков си върши работата. Той изрази надежда случаят около „Осемте джуджета“ да бъде разплетен.

 

Предполага се, че утре Илия Златанов ще се яви на разпит в ГДБОП.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3099 |16.11.2021 Евродепутатите от левицата с подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова, призоваха за мобилизация в неделя . 1| 3109 |15.11.2021 Атанас Зафиров, БСП: Усилията ни ще са насочени към сформиране на работещо мнозинство и редовно правителство . 4| 3883 |14.11.2021 Илиян Василев: Не подценявайте способността на интригантския капацитет на Борисов . 10| 3541 |09.11.2021 Aкушерката Емилия Ковачева вече е в Сливенския затвор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads