Реклама / Ads
22| 8678 |09.06.2020 НОВИНИ

Илиан Василев: Божков ли ще бори корупцията? Играе си. Чака да му се вържат

.
Илиан Василев
Убеден съм, че това е въдица, просто си играе. Публиката гледа сеир. Божков съзнава, че той начело на политически проект е гротеска. Явно се опитва да се договори с Пеевски или да остави поне такова впечатление, защото само така може да се върне, без да го вкарат в ареста.
 

Божков има само една роля - ролята на разкаял се мафиот, който издава дружките си. И така печели симпатии.


Другата на човекът с политическите претенции е неприемлива. Сигурен съм, че съзнава че не може да разчита на електорат, след като признава открито че корумпира висши правителствени служители, включително министри и премиери. Това, че са го принуждавали, по неговата версия, не го оправдава.


Божков ли ще бори корупцията? Или ще създава нов морал в политиката?
Не вярвам да не го съзнава, просто предизвиква и чака някой да му се върже. Този ход с допитването е слаб. 70 процента били за негов нов проект. И какво от това, че 70 процента от десет хиляди души били "за". Хайде да са 20 или 30 хиляди. Ако това му електората, здраве му кажи.


Изобщо, както в шаха, започна добре, взе надмощие, но не намира силното продължение.


Гледайте си работата, включително подкрепяйте всички партии, които искат и могат да бъдат демократична алтернатива. Говорете с всички, за които вярвате че са запазили морал и достойнство. Ако нямате друг критерии вижте дали са били в политиката, дали са заемали пост и как живеят. Най-ценните са хората, които са били на власт, имали са възможност и са устояли на изкушенията, оставайки нормални. Дори бих казал, че в днешно време са безценни.


Бягайте от бизнес проекти в политиката.

 

Facebook, Илиан Василев




Убеден съм, че това е въдица, просто си играе. Публиката гледа сеир. Божков съзнава, че той начело на политически...

Posted by Ilian Vassilev on Tuesday, June 9, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 63| 19471 |09.06.2020 Васил Божков: Връщам се в България и влизам в политиката . 29| 6075 |09.06.2020 Валери Симеонов: Божков е хулиганче със спрей в ръка на улицата . 100| 29570 |08.06.2020 Божков взриви мрежата. Близо 70 на сто искат той да оглави нов политически проект . 57| 8579 |08.06.2020 Божков: Ще ме подкрепите ли за нов политически проект?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads