Реклама / Ads
30| 6319 |10.04.2021 НОВИНИ

Илиян Василев: Защо е малко вероятно да има правителство?

.
Илиян Василев
Да се опитам да обоснова, защо е малко вероятно да има правителство. Поставете се на мястото на Слави. Каквото и да ви говорят, той е от 20 години с един крак в политиката, защото имаше абсолютната привилегия да формира обществени настроения в прайм тайм.
 

Като познаваме механизма на модела, задържането толкова година, след като всичко друго се смени, означава че човекът разполага със силни връзки и козове.

 

Според мен в момента задкулисието иска да го използва в ролята на НДСВ и Царя, за да не допусне ДБ и ИСМВ, изобщо протестът да формира дневния ред на обществото.
Тук има няколко обстоятелства, които трябва да се отчитат.

 

Слави не вярвам да се съгласи да направи правителство, защото ще се изхаби за няколко месеца, нито ще може да управлява, нито ще може шоу да прави /все пак има отговорност към екипа си, не всички от тях ще се съгласят да похарчат бъдещето си заради политика/. Ако приемем че има задкулисие и то не е глупаво да го похарчи – ако го ценят, което не е сигурно. И колкото да е силен, няма вариант при който ако не постигне подкрепа от ДБ ще може да формира кабинет. Пък е цялата администрация е на Борисов.

 

То това е битката - кабинет на Слави да не позволи служебен кабинет на Радев

Надявам се, но това не е рационална оценка, че с времето всеки, който е бил манипулиран, използван, потискан, като стане фактор и развива чувство на самостоятелност и поддържа дистанция от менторите си.

 

Надявам се, че Слави няма да бъде Любо Дилов, Емил Кошлуков и другите ентъртейнъри на повикване.

 

За това къс списък от задачи, освобождаване на възможността да се гласува дистанционно, изваждане на показ корупцията,

 

Илиян Василев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3538 |09.04.2021 Адв. Емил Василев: Изказването на Хаджигенов бе малко прибързано, но вярно . 16| 5149 |08.04.2021 Димитър Байрактаров: Борисов се отказва от депутатското място, защото не иска да се откаже да е премиер . 25| 4454 |08.04.2021 Нинова: Борисов, гледай си партията и си отговори защо не можеш да управляваш повече . 12| 5191 |07.04.2021 Васил Василев: Кюлчетата могат да преодолеят математическата невъзможност за съставяне на правителство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads