Реклама / Ads
8| 3734 |23.04.2021 НОВИНИ

Йордан Цонев: „Росенец“ е тема с предизборна употреба. Появи ли се, идват и предсрочните избори

.
Йордан Цонев Източник: стопкадър, БНТ
„Росенец“ е тема с предизборна употреба. Появи ли се, идват и предсрочните избори. Това е мнението на Йордан Цонев от ДПС. По думите му при положение, че още в началото на новия парламент тази тема е повдигната, няма нужда от специална оптика да се види, че вървим към предсрочни избори. Страната обаче няма нужда от тях, смята Цонев.
 

„Вотът на избирателите значи промяна. Хората я виждат в тези три партии – ИНТ, ИМВ и ДВ. Не сме се засилили за прегръщаме никого, но ще подкрепим тази промяна без да участваме в управлението“, заяви той.

 

Той попари гръмките думи на Митов, който също беше в студиото, че ГЕРБ били победители.

 

„ГЕРБ са на първо място, но не спечелиха, защото загубиха 30 000 избиратели и 20 мандата. БСП буквално катастрофира. Поставиха европейски рекорд – изгубиха половината си избиратели и половината си мандати“.

 

Според Йордан Цонев ГЕРБ е токсична, защото всяка партия, която приеме във властта, прегръща я, а след това тя изчезва.

 

„Започвам по ред на номерата – Яне Янев, Бареков, Реформаторският блок, АБВ, целият патриотичен блок с трите партии. Няма ги, изчезват“, обясни депутатът от ДПС.

 

По думите му всички срещу ДПС било политическото битие на партията през последните години.

 

Той коментира липсата на Делян Пеевски в листите на ДПС така:

„Всички наши структури номинираха Пеевски, но след това господин Пеевски ни уведоми, че неговото лично решение е да не участва в изборите и да не бъде кандидат за депутат. Това е личен избор на господин Пеевски.“

 

„От господин Доган знам, че уважава и харесва Слави Трифонов като шоумен. Но не са се виждали, нито чували в близките 10 години“, посочи още Цонев. Народният представител отрече да има сговор между ДПС и „Има такъв народ“. „Ако ни поканят за разговор ще отидем да преговаряме с тях“, повтори Цонев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 3801 |21.04.2021 Йордан Цонев и ДПС към ГЕРБ: Вие сте най-токсичната партия . 7| 3054 |21.04.2021 ГЕРБ опитва да изземе инициативата за анкетна комисия „Росенец“ . 11| 4933 |21.04.2021 Ще се стигне до третия мандат, загатна Тошко Йорданов . 15| 5120 |19.04.2021 Тошко Йорданов към Радев: Радваме се, че Президентството е във вашите ръце

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads