Реклама / Ads
24| 4452 |05.01.2022 НОВИНИ

Т. Йорданов: Ще се опитаме да превърнем тезите от поста на г-н Трифонов в стратегия на правителството

.
Тошко Йорданов Източник: стопкадър, Нова телевизия
Аз, като гражданин, напълно споделям позицията на г-н Трифонов. Имам усещането, че хората от ПГ и симпатизантите на ИТН я споделят. Ще се опитаме да превърнем това в стратегия на правителството. В изказването на г-н Трифонов имаше изискване за спазване на договора.
 

Това заяви в ефира на Нова телевизия Тошко Йорданов от „Има такъв народ“. Думите му са по повод позицията на лидера на партията Слави Трифонов относно отношенията ни с Република Северна Македония и условията, които България трябва да постави, за допускане на съседката ни в Европейския съюз.

 

По думите му има мек международен натиск за промяна в Българската позиция: „Отдавна отговаряме на изискването за Шенген и падане на визите за САЩ. Крайно време е те да постъпят партньорски“.

 

„Убеден съм, че по-голямата част от българите споделят изказването на г-н Трифонов. Аз не мисля, че някой би недоволен, ако паднат висите за САЩ“, категоричен бе Йорданов.

 

В коментар за пандемията от коронавирус, той обясни: „Това е вирус. Нито една от мерките не върши работа. Вирусът се разпространява независимо дали носите маски, слагате 5-та и 6та доза или носите амулет под формата на зелен сертификат“.

 

Йорданов добави, че е склонен да се довери на проф. Чорбанов: „Има различен подход. Във Великобритания има по 200 000 на ден и н е въвеждат мерки“.

 

„И да се затворим пак ще има голям ръст на заболяване. Тук е въпрос на организация. Мисля, че организацията можеше да бъде друга още от лятото насам“, смята Йорданов. Той посочи като проблем недоброто оптимизиране и прекъсване на плановите операции.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5111 |22.12.2021 Тошко Йорданов: В коалиционното споразумение няма тема за зеления сертификат . 2| 3757 |21.12.2021 Емануил Йорданов: Дните на главния прокурор са преброени . 2| 4209 |17.12.2021 Тошко Йорданов: Всички лобистки текстове и недомислици на ГЕРБ ще бъдат изчистени . 11| 4156 |13.12.2021 Харалан Александров: Да не превърнем младите политици в малки прасенца и да чакаме само кога ще им теглим ножа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads