Реклама / Ads
0| 2710 |22.06.2024 НОВИНИ

Ищар и Паров Стелар в първия ден на "Франкофоли" в Пловдив. Тази вечер на сцената излизат Rudimental

.
Ищар
Хиляди пловдивчани и гости на града посетиха тазгодишно издание на фестивала "Франкофоли", където пяха заедно със световноизвестната израелска певица Ищар. Изявата й беше акцент в програмата на първия ден от фестивала.
 

Сред песните бяха Last Kiss, Habibi (Sawah) и Horchat Hai Caliptus. Ищар, чието истинско име е Ети Зах, беше приготвила и специална изненада за своите български почитатели - изпълнение на песента "Облаче ле бяло".

 

„За мен е истинско удоволствие. Благодаря, че ме карате да се чувствам така, сякаш вечно съм била тук, сякаш съм си у дома“. С тези думи Ищар се обърна към феновете си, след което призна, че ги чувства като свое семейство. Израелската певица беше повикана на бис.

 

Публиката и артистите на сцената бяха повече от вълшебни. Хиляди пяха и танцуваха с невероятните Ищар, Уили Уилям, Нувел Ваг, Иво Димчев, а вечерта завърши с артистите от Паров Стелар.

 

Преди Ищар на сцената на "Франкофоли" се качиха Иво Димчев и френската група Нувел Ваг, които подгряха публиката. След световноизвестната Ищар пък присъстващите бяха оставени в ръцете на френския диджей, певец и продуцент Willy William, който накара всички да танцуват на ремикс версии на популярни хитове.

 

Първият ден от фестивала завърши с австрийския музикант, композитор, продуцент и диджей Маркус Фюредер, по-известен със сценичното си име Паров Стелар. Музикалният му стил се основава на комбинация от джаз, хаус, електронна музика, хип-хоп и поп.





"Франкофоли" продължава и тази вечер, а на сцената ще се качат Alexis Carlier, Делукс, Барбара Прави, Неж и групаta от Обединеното кралство - Рудиментал (Rudimental).

 

Фестивалът "Франкофоли" (Les Francofolies), който е най-големият международен фестивал за съвременна франкофонска музика, се провежда от 1985 г. насам в град Ла Рошел, Франция, но освен това е изнесен и в различни точки по света. През 2023 година първото гостуване на фестивала в Пловдив се проведе именно на Гребната база.

 

Преди Rudimental да излязат на сцената фовече, слушаме тяхно любима парче:




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2518 |22.06.2024 Жилищната криза - най-горещият въпрос, за който политиците в Европа не говорят . 0| 2354 |22.06.2024 Четири селища на гръцки остров - евакуирани заради пожар . 2| 2410 |22.06.2024 Весела Чернева: Мелони не е необходима, за да бъде гласувана Урсула фон дер Лайен за председател на ЕК . 1| 4429 |22.06.2024 МВР вече обработва заявленията за шофьорски книжки, проблемът е отстранен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads