Реклама / Ads
46| 10283 |09.10.2014 НОВИНИ

Юруков пред Фрог: Бойко Борисов и Радан Кънев се надцакват за властта

.
Пламен Юруков
В момента ДСБ играе игра. Пазарят се за по-добри назначения в изпълнителната власт. Стилът на ДСБ и костоваците е следният – отначало излизат с принципни постановки, които впоследствие се свеждат до търсене на по-добри позиции във властта, коментира пред Фрог нюз бившият лидер на СДС Пламен Юруков.
 

Вътре в СДС на шега се говори, че колкото и да е стар този филм на техните почитатели, си им харесва. Както БСП си гледат „На всеки километър” , те си гледат този сценарий на пазарлъци, допълва Юруков.

 

Част от играта на ДСБ е и отсъствието вчера на Радан Кънев от срещата на реформаторите. Кънев иска да каже, че контролираната от Иван Костов група ще бъде твърда. Борисов през това време играе друго – опитва се да раздели РБ и поединично да преговаря с тях. Така му излиза по-евтино. Под някаква форма ще има коалиция, защото РБ е част от Европейската народна партия и оттам ще настояват за това. В момента се пазарят, като най-агресивно го правят костоваците. Възможно е, но не ми се вярва, да играят доброто и лошото ченге. Лукарски и Кунева са добрите спрямо ГЕРБ.

 

Информацията за Божидар Лукарски, че съпругата му Ива играела на пилон, дойде от ДСБ. Лукарски, където води листата, след него има още трима, Кунева, където води – двама, а Радан Кънев е сам. След като имат такова лидерско присъствие, защо не са извоювали още места?! Защо костоваците като са най-голямата партия, не повлякоха опашка от кандидат-депутати, а тръгнаха след Меглена Кунева и Лукарски?!, отбелязва бившият лидер на СДС.

    

Реформаторският блок ще се разделят при първа възможност, смята Юруков. „Те са вътре по принуда. Говориха, че ще променят политическата система, говориха за Велико народно събрание и т.н., но нищо няма да направят. Това са само предизборни обещания. Ако са искали да го направят, да са го направили когато са били във властта”, убеден е Юруков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5201 |09.10.2014 П. Паунов пред Фрог: ЦИК мълчи за Бат Сали, сезираме президента . 23| 12894 |09.10.2014 Кр. Янков за Фрог: БСП да подкрепи програма за стабилизиране на страната . 26| 4746 |08.10.2014 В.Сидеров: Партиите се предлагат на ГЕРБ като жени в Амстердам . 29| 9505 |08.10.2014 Г. Коритаров пред Фрог: Решението КТБ е условие за бъдещо управление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads