Реклама / Ads
29| 5557 |17.03.2016 НОВИНИ

Иво Христов: Не България, а Орбан може да тропне по масата

.
Руски фактори заявиха, че влизат в Сирия за няколко месеца и имат ограничени задачи. Това значи да подкрепят управлението на Башар Асад. Имаме частично изтегляне на руските сили. В Срия започва сезона на пясъчните бури и не може да се използва авиация. Русия запазва две основни бази. Асад е на власт, кюрдската автономия е налице, Турция е изхвърлена, каза социологът доц. Иво Христов по БТВ.
 
Това означава един синхрон между Държавния департамент и Кремъл. Не случайно Кери и Путин се срещат. Има договорка за сирийския и кримския казус. Примирието се спазва, ИД е в отстъпление. Това го знае всеки. В момента сирийските войски са пред Палмира. Ще се получи това, което беше казано преди 6-7 месеца.

Нямаме доказателства,че атентатите в Париж са осъществени от ИД. Истината никога няма да излезе наяве. Европа не е никакъв фактор за нищо. Фактори са САЩ и Русия. Виждаме в момента безумно лицемерие. Ердоган няма нужда да дестабилизира България. Гърция има ограда и то доста по-отдавна. Искам да видя как Ердоган ще пусне бежанците да се катерят по оградата. Гърция участва в този маскарад, като прекарва бежанците с кораби. Това става за сметка на Европа, която показа, че е едно мекотело. Орбан е любимец на прогресивната общественост. България се пази от Турция поради нейните паносмански амбиции. Страната ни играе важна роля в сделката с Украйна като логистична база.

Европа е загубила субектност, та няма икономически, политически и военен гръбнак. Европа е обект, а не субект на събитията. Мисля ,че Тръпм няма да стане президент на САЩ. Беше създаден необходимия злодей. Ако Клинтън стане президент, това означава конфронтация с Русия.

Нямаме тежест да заплашваме някой. Само да ни спрат еврофондовете, познайте какво ще ни се случи. Не България, а Орбан може да тропне на масата. Унгария е нация, която никога не е падала на колене. Аналогията между България и Унгария са изкуствена.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4541 |29.02.2016 Р. Христов: ГЕРБ няма алтернатива, продължаваме да ги подкрепяме . 29| 5936 |28.02.2016 Орбан: Вдигам ограда по границата с Румъния . 35| 9993 |04.01.2016 Доц. Христов: Турция ще ни рекетира с бежанците заради Местан . 2| 4454 |25.12.2015 "Ал Джазира" върна скандалния филм "България, моя земя" на сайта си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads