Реклама / Ads
0| 4722 |06.03.2018 НОВИНИ

Изключи компютъра и грабвай ските

.
Включи се в турнира по ски между компании на Holiday Heroes в к.к. Пампорово
 
Феновете на зимните спортове знаят, колко е трудно да се разделиш с пистата, та макар и само за няколко месеца. Е, на 23 март, ден след официалното сбогуване със зимата, Holiday Heroes събират ски феновете в к.к. Пампорово на първия благотворителен турнир по ски между компании. Събитието е част от поредицата на организацията “Спорутвай с мисия” в подкрепа на кампания “Великден 2018”.

В ски състезанието са добре дошли да се запишат преставителни отбори на социално – отговорни компании, които искат да направят тим билдийнг за служителите си и в същото време да помогнат на хиляди семесйтва в нужда в цяла България. Всеки отбор се състои от по четирима души, представляващи компаниите, в които работят. Входните такси и спортният хъс са от вас, а Holiday Heroes осигуряват брандиране на екипите ви, целодневна лифт карта и незабравимото чувство да бъдете герои за семейства в нужда докато летиш по ски пистите в  Пампорово. Записването продължава до 15 март, а цялата информация може да се намери тук: www.holidayheroes.bg/ski

Любезните домакини от к.к. Пампорово са осигурили специална изненада само и единствено за участниците в турнира – уникалната възможност да отседнат в люксозият, реновиран, пет-звезден хотел „Перелик“ на ексклузивната цена от 55 лв. нощувка. Да! 55 лв! Правилно рабрахте... И срещу тази сума получавате закуска, вечеря, ползване на спортната и спа зона, паркинг и естествено – wi-fi. Затова, когато се записвате, не пропускайте да посочите, че искате настаняване, за да се възползвате от преференциалните условия.

Всички средства, събрани на благотворителния турнир по ски ще бъдат използвани за закупуване на най-необходимите хранителни продукти, които ще станат част от празничните пакети на Holiday Heroes. Те ще бъдат доставени в домовете на хиляди нуждаещи се семейства в цяла България, за да посрещнат Великден 2018 с пълна празнична трапеза.

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=NFZ4PcOFa5Y
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4248 |29.11.2017 Парамов: Приватизацията беше изключително безконтролна . 0| 4023 |25.11.2017 Изключиха Лазар Влайков от Общинския съвет на Септември . 2| 3823 |07.09.2017 Тръмп не изключи военни действия срещу Северна Корея . 4| 4466 |02.09.2017 ГЕРБ изключи общинаря от Септември с пистолета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads