Реклама / Ads
26| 5987 |18.12.2012 НОВИНИ

Жорж Ганчев призова да се раждат деца

.
Жорж Ганчев се гордее с ролята си на дядо Коледа
"Клипът, в който участвам, е страхотен и аз съм горд с моята роля в него", заяви Жорж Ганчев относно превъплъщението си като дядо Коледа, раздаващ мобилни телефони по телевизията.
 

Това е самоироничен клип и аз съм много горд, че участвам в него. Той е направен от сина на Теди Москов. Млад и способен българин, каза Жорж пред TV7. “Появата ми в ролята на Дядо Коледа в рекламния клип е разведряване на българската горест, опит да смекча страданието на народа”, убеден е той.

Ганчев отклони въпроса каква сума е взел за участието си, тъй като това е дребнотемие и „не ми се занимава с него”, категоричен беше той. “Това са джобни пари”, уточни той, “предпочитам с тях да финансирам работата на патриотичната си партия”. Според Ганчев той е холивудски режисьор и сценарист и не му отива да се занимава с “малки душици” и техните твърдения, че е взел хонорар от 6000 лв. за ролята си.

Оплака се още, че преди 5 години е написал сценарий за филм, касаещ спасяването на българските евреи по време на Втората световна война, но никой не иска да заснеме филм. „Познавам се редица холивудски продуценти и съм участвал в техни продукции. Знам как се случват нещата на Запад”, похвали се Ганчев.

„Аз съм дал този сценарий и на Бойко Борисов, и на Цветан Цветанов, и на редица медии, но ефект никакъв.”

Жорж Ганчев не подмина и злободневните политически теми. “Никой не го е еня за хората, които изградиха България и сега са пенсионери, те получават мизерни пенсии.”

„Македония сега си измисля разни долнопробни лъжи и се опитва да ни злепостави. България няма външна политика. Нас ще ни превземат без един изстрел”, жалваше се Ганчев. Положението е много сериозно. И Ганчев призова да се раждат в България много деца. Демографският проблем е много сериозен, допълни певецът-политик. Жорж Ганчев завърши участието си с изпълнение на китара.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4937 |10.12.2012 Делян Добрев призова за цигарен дебат в парламента . 9| 5226 |10.12.2012 Галя Гугушева призова за още проверки от данъчните . 10| 5350 |02.12.2012 "РЗС и Марешки" призоваха десните лидери да напуснат . 5| 4984 |26.11.2012 Синодът призова към единство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads