Реклама / Ads
6| 4639 |02.05.2019 НОВИНИ

Журналист: Ченгета, бацета, шишита и ракиени войводи си делят баницата

.
Весислава Танчева Източник: Facebook
С или без БСП на сцената, цялото усилие на ГЕРБ, ДПС и ВМРО отива в опровергаване на ДБ! Всичките им тези защитават реалността, в която ченгета, бацета, шишита и ракиени войводи си делят баницата и хич не им харесва някой да ги клепа пред батковците в Брюксел!
 

Това е изводът на журналиста и PR експерт Весислава Танчева за хода на предизборната кампания за евродепутати. Ето какво още написа тя:

 

 

След първия телевизионен дебат разбрахме пет неща:

1. В тази кампания БСП ще се прави на победител от самото начало, като залага на стария номер с отсъстващия шампион. 


За последно им давам безплатен акъл и млъквам!  Сегашната политическа ситуация няма нищо общо с 2001 г, когато отсъстващият Първанов спечели, възползвайки се отвращението на зрителите към крошетата, разменени в студиото между Стоянов и Бонев. 

 

Отсъствието на БСП сега прилича на надменност и високомерие, което лесно може да стопи мизерните им проценти пред ГЕРБ;

 

2. ГЕРБ си карат по герберски - пращат в студиото партиен секретар, който дрънка за успехи и международно признание към постиженията на вожда, все едно никакви скандали:
- с продажба на гражданство и документи; 
- с фалшиви шофьорски книжки; 
- с търговия на власт срещу апартаменти;
- с 20 предизвестени трупа на пътя за Своге;
- с къщи за тъщи, платени с евросредста и т.н...
...не е имало и никога не е чувал за тях. 
Дано продължат все такива да ги пращат!  То, като им гледам листата, не виждам и кого друг, де... Очаквам Борисов лично да поиска екранно време поне два пъти до изборите, иначе съвсем ще изтърват козите...

 

3. ДПС никого не могат да изненадат, освен ALDE, пращайки им нещо като Пеевски в стройните парламентарни редици. 

 

4. Най-важното за Джамбазки е да го забележат!  Очевидно, вярват, че това се отнася и за клетия електорат на ВМРО, които все така се чувстват втора ръка хора, масово тровени от лошия евросъюз, пренебрегвани и наритвани в ъгъла от някакви анонимни, западни националисти, които аха-аха да се сбият с източните, но засега успешно ни спъват по пътя за Шенген...!? 
Все едно "патриотичното" котило въобще не е във властта и няма нищо общо със скандалите по-горе. 

 

А най-страшното за Джамбазки все така са нЕкви джендъри, които застрашават ергенския му живот.  Чудя се, как досега не се е сетил, че ако спре да се колебае и се ожени, страховете му рязко ще намалеят? 

 

5. Радан Кънев си остава единствен, който опитва да постави нашите провинциални драми в контекста на развитието на целия Европейски съюз. Очаквано, мнозина няма да го разберат, а още повече ще сметнат поведението му на добре възпитан огличник за неуместно и губещо в горната грубовата компания. И тях ги разбирам...

 

Ако е решил, че оттук нататък ще се придържа към този европеиден модел на поведение, аз имам само една молба към него: да си има няколко байх@я в запас, защото в тези дебати рядко ще има шанс да блесне с аргументирани изложения. Може да се наложи и по-грубичко да затвори нечия уста...

 

А, научихме и още нещо! 
С или без БСП на сцената, цялото усилие на ГЕРБ, ДПС и ВМРО отива в опровергаване на ДБ! Всичките им тези защитават реалността, в която ченгета, бацета, шишита и ракиени войводи си делят баницата и хич не им харесва някой да ги клепа пред батковците в Брюксел! 

 

А най-големият им кошмар е идването на Каката!  Ще продължат да провалят и саботират Кьовеши, докато дишат и ядат, това е. 

 

 

Весислава Танчева, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 9532 |20.04.2019 Журналист: Харизанов има склонността към предателство, характерна за адептите на ГЕРБ . 4| 5837 |17.04.2019 Журналист: Цецо и Веско организират концерт за ”Парижката Света Богородица” . 2| 5872 |15.04.2019 Журналист: В тая държава единствено виновни са клошарите, шофьорите, машинистите и една Иванчева . 4| 5746 |11.04.2019 Журналист: Трябват години за разплитането на сделките ”на далавера” в имотния регистър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads